Üst Üste Ertelenen Kabine Toplantısı Cumhurbaşkanı Önderliğinde Yeniden Toplandı

Son günlerde kabinenin ne zaman olacağı soruları gündemde yerini alıyordu. Üst üste ileri tarihe atılan kabine toplantısı yüreğimizi yakan yangın, sel gibi felaketlerin yaşanması sebebiyle ertelenip bugün yapılacak.

19.08.2021-10:33 - (Son Güncelleme: 19.08.2021-14:25) Üst Üste Ertelenen Kabine Toplantısı Cumhurbaşkanı Önderliğinde Yeniden Toplandı

Geçtiğimiz 16 Ağustos Pazartesi günü yapılması düşünülen kabine toplantısı yürekleri dağlayan sel, yangın gibi felaketler ile karşı karşıya kalmamız sonucunda birçok bakanın afet bölgelerine gitmesi sebebiyle ertelenmişti. 

Bununla beraber ertelenen kabine toplantısı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi. Kabine toplantısında masada sel felaketi, orman yangınları, Afgan göçü ve salgınla mücadele gibi konular konuşulacak. İşte konuşulacak konular.. 

BATI KARADENİZ'DEKİ SEL FELAKETİNDE SON DURUM

Kastamonu, Sinop ve Bartın'da yaşanan sel felaketinin son durumu hakkındaki gelişmeler değerlendirilecek. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan, 138 milyon TL toplanan AFAD'ın başlattığı yardım kampanyasına, bakanların da bağışta bulunacağını belirtti.

YÜZ YÜZE EĞİTİM

Geçtiğimiz gün katıldığı canlı yayında okulları açmayı düşündüklerini dile getiren Başkan Erdoğan, önemli açıklamada bulunarak 'Yüz yüze eğitimi başlatacağız ve yavrularımız öğretmenleri ile çalışmaya başlayacaklar' ifadelerini kullandı. Ziya Selçuk sonrası yeni atanan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in de yüz yüze eğitim konusundaki yaptığı planlar doğrultusunda bilgilendirme yapması bekleniyor.

GÖÇ KONUSU 

Son günlerde gündemi çok fazla meşgul eden Taliban'ın Afganistan'da ülke yönetimini ele almasıyla beraber, Türkiye'ye doğru gerçekleşen göçe dair tedbirler masaya yatırılacak. 

AŞILAMADA SON DURUM

Diğer yandan aşıyla ilgili süren çalışmaların son durumu hakkında değerlendirmeler yapılacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal