Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yüksek kiralarla ilgili açıklama: Üzerlerine çok farklı şekilde gideceğiz

Ankara’da vatandaşlarla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yüksek kira fiyatlarıyla ilgili olarak seçim sonrasını işaret etti. Erdoğan, konu hakkında ‘’Kiraları artıranların üzerine çok çok farklı şekilde gideceğiz" ifadelerini kullandı.

11.05.2023-16:43 - (Son Güncelleme: 11.05.2023-17:33) Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yüksek kiralarla ilgili açıklama: Üzerlerine çok farklı şekilde gideceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’nın Pursaklar ilçesinde düzenlediği mitingde önemli açıklamalarda bulundu. Ülkedeki yüksek kira fiyatlarına da değinen Erdoğan, kira fiyatlarını artıran kişilerle ilgili seçim sonrasında gerekli işlemlerin yapılacağını kaydetti. Erdoğan ayrıca, "CHP, HDP, İYİ Parti onların yanlarında bulunan yavrucuklar da LGBT'ci. Cumhur İttifakı'na LGBT sızamaz. Dolayısıyla biz aile kurumunun kutsiyetine inanan bir ittifakız. Bunla ilgili adımları seçimden sonra atacağız" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Ne yapsalar boş

"Kayıplarına bahane bulmak için şimdiden hazırlıklara başladılar. Ne yapsalar boş, 14 Mayıs'ta sadece Türkiye Yüzyılı'na giderken önümüzdeki sıkıntıları çözmekle kalmayacağız. Ankara'nın hem fikri hem de fiziki tarafını güçlendirmemiz lazım. Doğal gaz ve petrol gibi yer altı kaynaklarınız yoksa üretmekten başka çareniz yoktur. Biz Türkiye'de kısır döngüyü kırdık.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kira Fiyatları

Kira fiyatların artıranların üzerine çok farklı şekilde gideceğiz

Gençler, değerli kardeşlerim Türkiye artık üretimi, istihdamı ile bölgesel olmanın ötesine geçip, küresel güç haline geldi. Seçim sonrası bu kiraları artıranların üzerine çok çok farklı şekilde gideceğiz. Yasaklama ile bunların üzerine gidilemez, daha çok konutlar yapacağız.

21 yıldır nasıl bu sorunları çözdüysek yine bunları biz çözeriz. Hak edilen refah seviyesine de biz çıkarırız. Biz bunları söylerken insanlarımızın günlük hayatta karşısına çıkan sorunları göz ardı etmiyoruz. Atlattığımız her badire önümüze yeni fırsatlar çıkarıyor.

Koronavirüs salgınında biz daha çok ürettik, daha çok sattık. Rusya-Ukrayna krizinde hem siyasi hem de ekonomi olarak çok farklı bir yere koyduk. Biz bu mücadeleyi verirken muhalefet ne yaptı? Son mahalli seçimleri hatırlıyorsunuz dimi. Kazandıkları belediyelerde kimseyi işinden etmeyecekleri yönünde Bay Bay Kemal namus sözü vermişti, verdi mi? Çiftçiye bedava traktömr sözü vermişleri, aldınız mı? Bunlara hesap sormayacak mıyız? Bu sadece Ankara'da değil, İstanbul ve İzmir'de de böyle. Nice insanlar nice anneler gözü yaşlı kaldı. Muhalefetin söyledikleri vaat değil, palavradır.

Karşımızda bizim 21 yılda yaptıklarımızı 21 haftada yıkacak bir zihniyet var. Her türlü küskünlüğü bir tarafa bırakın ve sandığa sıkı sıkıya sarılın. Sandıkları patlamaya var mıyız? Kumar masasında oturmaya alışkın olanlar yine kumar masasında oturmaya devam ediyor. Meral Hanım, kumar masasından ayrılamadı, noter masası da demişti, yine ayrılamadı.

Adımları seçimlerden sonra atacağız

Bay Bay Kemal teröristlerle el ele, gücünü onlardan alıyor. Bu ülkeyi teröristlere bırakmayacağız. Bunların sadece siyaseti değil hayatı da yalan. CHP, HDP, İYİ Parti onların yanlarında bulunan yavrucuklar da LGBT'ci. Cumhur İttifakı'na LGBT sızamaz. Dolayısıyla biz aile kurumunun kutsiyetine inanan bir ittifakız. Bunla ilgili adımları seçimden sonra atacağız. Ülkesine tek çivi çakmamış olandan hayır gelmez. 14 Mayıs'ta bunların tamamını tarihin tozlu raflarına kaldıracağız. Biz 21 yıldır bu ülkede eser ve siyaset hizmeti yaptık."

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal