Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Muharrem İnce açıklaması: Doğrusu üzüldüm

Siyaset gündeminde deprem etkisi yaratan Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini açıklamasıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ilk açıklama geldi. Erdoğan, düzenlediği mitingde, ‘’Adaylardan bir tanesi adaylıktan çekilmiş. Tabi neden çekildi anlamak mümkün değil. Doğrusu üzüldüm." diye konuştu.

11.05.2023-15:56 - (Son Güncelleme: 11.05.2023-17:17) Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Muharrem İnce açıklaması: Doğrusu üzüldüm

14 Mayıs seçimlerine birkaç gün kala siyaset gündeminde oldukça şok edici bir gelişme yaşandı. Sağlık sorunları sebebiyle dün miting programlarını iptal eden Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, bugün saat 14.00’te düzenlediği basın toplantısında adaylıktan çekildiğini duyurdu. Konu hakkında ilk açıklama Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan gelirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da konuya Ankara’da değindi.

Doğrusu üzüldüm

Cumhurbaşkanı Erdoğan da Ankara'da düzenlediği mitingde, Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesi ile ilgili olarak şu ifadelere yer verdi:

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem Ince

 "Adaylardan bir tanesi adaylıktan çekilmiş. Tabi neden çekildi anlamak mümkün değil. Doğrusu üzüldüm. Keşke bu yarış sonuna kadar böyle devam etseydi. Ne oldu da çekildi bilemiyorum? Biz yola diğerleriyle devam ediyoruz. Önemli olan milletimin vereceği karar." 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal