Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TBMM'de Yeni Anayasa Mesajı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan meclisin ilk gününde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan açıklamalarında yeni anayasaya ilişkin mesajlar verdi.

01.10.2021-13:50 - (Son Güncelleme: 01.10.2021-15:30) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TBMM'de Yeni Anayasa Mesajı!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 76 günlük aranın ardından 27. Dönem 5. Yasama dönem mesaisine bugün başladı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan Meclis'e gelerek önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan’ın açıklamalarında öne çıkan mesajlardan biride yeni anayasaya görüşmeleriydi.

TBMM BUGÜN MESAİSİNE BAŞLADI

Sabah’ta yer alan habere göre Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 76 günlük aranın ardından yeni yasama yılı mesaisine Bugün itibari ile başladı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'nin yeni yasama yılının açılış oturumunda milletvekillerine hitapta bulunuyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamasına ‘Malazgirt Zaferi'nden beri bu topraklardaki varlığımızın sürmesi için emek veren şehitlerimizi, gazilerimi rahmetle anıyorum. Meclis'imiz iki defa gazilik ünvanı ile müşerref olmuştur. 15 Temmuz'da Meclisimiz kirli ellerin bu kutlu çatıya değmesine izin vermemiştir. Her biri diğerinden daha yoğun geçen yasama yıllarında ülkelerine hizmet eden vekillerimizin gayretleri hürmetle tarihe kaydedilmiştir’ sözleri ile başladı.

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN: YENİ ANAYASANIN BAŞARI İLE HAYATA GEÇİRİLECEĞİNİ UMUT EDİYORUM

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni anayasa teklifi ile ilgili ise ‘Milletimiz şunu artık çok iyi biliyor; TBMM'nin ışıkları açık ise, milletvekilleri çalışıyor ise Allah'ın izni ile bu milletin sırtı yere gelmez. Son yıllarda üretkenliği daha da artan Meclisimizin 2023 hedefleri ve 2053 vizyonu için elinden geleni yapacağından şüphe duymuyorum. Yeni anayasanın başarı ile hayata geçirileceğini umut ediyorum. Partiler anayasa tekliflerini kamuoyu ile paylaşmalı. Yeni anayasa milletimize verebileceğimiz en güzel 2023 hediyesi olacaktır. Anayasa teklifimize destek ve katkı verecek herkese şimdiden teşekkür ediyorum’ dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal