Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan muhalefet kanalına tepki: Onları rahatsız etmeyi sürdüreceğiz

Yeni Altay Tankının TSK’ya Teslim Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TCG Anadolu hakkında yapılan bazı eleştirilere tepki gösterdi.

24.04.2023-10:34 - (Son Güncelleme: 24.04.2023-17:55)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya'nın Arifiye ilçesinde, Yeni Altay Tankının testleri için TSK'ya Teslimi Töreni'nde konuştu. Törende yaptığı konuşmada TCG Anadolu hakkında yapılan bazı eleştirilere tepki gösteren Erdoğan, ‘’Onları rahatsız etmeyi sürdüreceğiz’’ diye konuştu.

Erdoğan şu ifadeleri kullandı;

Bu ülkenin evladı olamazlar

Savunma sanayinin hem milletimizin güvenliğine hem de istihdama daha da katkı yapacağına inanıyorum. Kıymetli arkadaşlar, hatırlarsanız geçmişte birileri İHA ve SİHA'ları 'maket uçak' olarak tabir ediyordu. Bugünde TCG Anadolu için iki bombalık ömrü var diyorlar. Bunlar bu ülkenin evladı olmaz. Bu hazımsızlık Türkiye'de siyaset yapanların her yerine girmiş. Karadeniz Gazı'nın Rus gazı zannedenler bile oldu. Siz yaptınız de niye yaptınız mı dedik. Togg'u hala ülkemizde üretilmiyor diyenleri saymıyorum. Yeni Altay Tankı konusunda çeşitli iftiralar atılması kuvvetle muhtemeldir. Hiçbir zaman yapamayacakları projeleri kötüleyeceklerdir. Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçemeyecekler. Eli kanlı terör örgütlerini bu ülkenin başına tekrar bela edemeyecekler. Çok daha önemli projeler ile onları rahatsız etmeyi sürdüreceğiz. 

TCG Anadolu

İki bombalık ömrü var denmişti

Muhalefet kanalı Halk TV’de TCG Anadolu için “yukarıdan iki bomba ile…” diyerek batırılır iması yapılmıştı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal