Cumhurbaşkanı Erdoğan üç büyük şehirde boy gösterecek: Rekor seviyede katılım bekleniyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ankara, İstanbul ve İzmir’de düzenleyeceği üç büyük miting için hazırlıklar yoğunlaştı. Cumhur İttifakı’nın diğer liderlerinin de yer alacağı mitinglere rekor seviyede katılım bekleniyor.

24.04.2023-10:04 - (Son Güncelleme: 24.04.2023-16:51)

14 Mayıs seçimleri öncesinde hazırlıklarını yoğunlaştıran Cumhur İttifakı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara, İstanbul ve İzmir’de düzenleyeceği üç büyük mitinge rekor seviyede katılım beklendiği ifade edildi. Seçime kadar çoğu zaman günde iki şehri ziyaret etmesi planlanan Erdoğan’ın üç büyük mitinginde Cumhur İttifakı’nın diğer liderlerinin de yer alacağı kaydedildi.

Rekor seviyede katılım bekleniyor

Türkiye Gazetesi’ne göre; Erdoğan bugün önce Bursa’nın Gemlik ilçesindeki Togg fabrikasını ziyaret edecek, ardından 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda halka hitap edecek. Erdoğan, aynı gün Manisa’daki mitinge de katılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Miting

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 29 Nisan’da İzmir ve 30 Nisan’daki Ankara mitingi için partide hummalı bir hazırlık yapılıyor. Her iki mitinge katılımın rekor düzeyde gerçekleşmesi bekleniyor. İzmir’deki miting ilin en büyük meydanı Gündoğdu’da, Ankara’daki miting ise 637 bin metrekare üzerinde kurulan Başkent Millet Bahçesinde yapılacak. Erdoğan’ın seçimin son haftası İstanbul’da yapacağı büyük mitingin ise Yenikapı miting alanı yerine bu meydandan çok daha büyük olan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde gerçekleşeceği belirtiliyor. Erdoğan’ın üç büyükşehirde yapacağı mitinglere Cumhur İttifakı’nın diğer liderlerinin de katılması bekleniyor. 

Karadeniz turuna çıkacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2 Mayıs’ta Ordu’da, 3 Mayıs’ta Trabzon-Rize’de 4 Mayıs’ta da Samsun’da gerçekleştirilecek mitinglere katılacağı belirtildi. Seçimlere kadar Erdoğan’ın en az 40 ili ziyaret edecek şekilde program yapılmıştı.  

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal