Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na Sert Tepki: Bu Millet Bunlara Kanmaz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB İkiz Kuleleri'nde Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Kurulu’nda önemli açıklamalarda bulundu.

02.02.2022-14:21 - (Son Güncelleme: 02.02.2022-17:30) Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na Sert Tepki: Bu Millet Bunlara Kanmaz

Başkan Erdoğan, TOBB İkiz Kuleleri'nde Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Kurulu’na katıldı. Burada konuşma yapan Erdoğan, muhalefetin nükleer santral çıkışını hedef alarak, ‘Sizin hayal bile edemediklerinizi başardık’ diye konuştu.

Açıklamalarında Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Erdoğan, ‘Bir lüks otelden geceliği 100 bin lira olmak suretiyle yapacağınız yayınlarla bu millet aldanmaz, bu millet bunlara kanmaz’ dedi.  

DÜNYANIN EN BÜYÜK 10 EKONOMİSİ ARASINA SOKACAK ATILIMIN İÇİNDEYİZ

Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmasında yeni atılım içerisinde olduğunu belirten Başkan Erdoğan, şu ifadeleri kullandı; ‘Türkiye'yi tamamen kendi modeliyle, kendi gücüyle, kendi programıyla dünyanın en büyük en 10 ekonomisi arasına sokacak atılımın içindeyiz. 2023'ün eşiğindeyiz ve Türkiye'nin dünyanın önde gelen üretim ve ihracat merkezlerinden biri haline dönüşme sürecini yaşıyoruz.’


TERÖRİSTLER KAÇACAK DELİK BİLE BULAMADI

Eren Kış-18 operasyonuna ilişkinde konuşan Erdoğan, ‘Dün gece terör örgütü PKK'ya ‘Kış Kartalı’ Harekatı başlattık. 3 ayrı noktada hedefleri bombaladık, teröristler kendilerine kaçacak delik bile bulamadılar’ diye konuştu. 

MUHALEFETE NÜKLEER SANTRAL TEPKİSİ

Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Kurulu’nda önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti; ‘Üniversite sayısını 76'dan 207'ye yükseltmeseydik, bugün bulunduğumuz yerde olmazdık. Şayet sağlıkta ülkemizin dünyanın en iyi işleyen sağlık sistemine kavuşturmasaydık, şehir hastaneleri başta olmak üzere dört bir yanı sağlık tesisleriyle donatmasaydık, çalışan sayısını 1 milyon 240 bine çıkarmasaydık, bugün bulunduğumuz yerde olmazdık.


Şayet enerjide 32 bin megawattı bile bulunmayan kurulu gücümüzü 100 bin megawatta çıkarmasaydık, yerli ve milli enerji oranını bu derece artırmasaydık, bugün bulunduğumuz yerde olamazdık. Organize sanayi bölgesi sayısını artırmasaydık, altyapılarını kurmasaydık, yeni enstrumanlar geliştirmeseydik bugün bulunduğumuz yerde olamazdık. Toplu konut hamleleri, kentsel dönüşüm hamleleri, sıfır atık, katı atık, millet bahçeleri gibi yatırımlarla şehirlerimizin hayat kalitesini artırmasaydık bugün bulunduğumuz yerde olmazdık’

BU MİLLET KANMAZ

Başkan Erdoğan, yeni bir atılım içerisinde olunduğunu ifade ettiği konuşmasında muhalefetin nükleer santral tepkisini de şu ifadelerle dile getirdi; Bizim ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokma hedefimiz içi boş bir vaat altı boş bir söylem, laf olsun diye sarf edilmiş bir beyan, siyaset kürsüsünden üfürülmüş bir balon değildir. Tam tersine biz önce bu iddiamızı hayata geçirecek altyapıyı kurduk, sonra hedefimizi ilan ettik. Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Biz durmuyoruz, çalışıyoruz. 


Yakında ikinci nükleer enerji santrali de geliyor. Bizim işimiz var. Sizin hayatınızda sadece mum vardı mum, gaz lambası var. Biz ise bunu bu hale getirdik. Sadece bunlarla da kalmadık. Güneş enerjisi santralleri, RES'ler, bunları yapan bizi ya. Sizin hayal edemediklerinizi biz gerçeğe dönüştürdük. Akkuyu'da 2 üniteyi 2023'de faaliyete alacağız. Eğer arzu ediyorsan, Akkuyu uzak değil, Akkuyu'ya gidersin, bizim nükleer enerji santrali ne durumdaymış yerinde görürsün. Bir lüks otelden geceliği 100 bin lira olmak suretiyle yapacağınız yayınlarla bu millet aldanmaz, bu millet bunlara kanmaz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal