Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fransa'ya Boykot Çağrısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ''Fransız markalara asla itimat etmeyin, bunları satın almayın.'' dedi!

26.10.2020-14:42 - (Son Güncelleme: 26.10.2020-16:09) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fransa'ya Boykot Çağrısı

Mevlid-i Nebi Haftası Açılış Programı'na katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, günün anlam ve önemine yönelik açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hz. Muhammed'in anıldığı bu haftada, Peygamberin karikatürize edilmesine 'ifade özgürlüğü' diyen ve Türk mallarını boykota çağıran Macron'a sert çıktı!

 FRANSIZ MALLARINI ASLA SATIN ALMAYIN

Yaptığı açıklamalar arasına Fransa'da Türk mallarının boykot edilmesi meselesini de katan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Gelin Fransa'da eğer Müslümanlara zulüm varsa hep birlikte oraya da sahip çıkalım diye buradan dünya liderlerine sesleniyorum. Fransa'nın akli noktada kontrole muhtaç olan liderinin teşvikiyle bu saldırılar yapılmaya başlandı. Buradan milletime sesleniyorum, Fransız mallarını asla satın almayın.'' dedi.

İSLAM DÜŞMANLIĞI DEVLET BAŞKANI SEVİYESİNDE DESTEKLENEN POLİTİKA HALİNE GELMİŞTİR

İslam ve Müslüman düşmanlığının, kimi Avrupa ülkelerinde bizzat devlet başkanı seviyesinde desteklenen politika haline geldiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

''Siz gerçek manada faşistsiniz, siz gerçek manada Nazi'nin adeta zincir halkalarısınız. Son günlerde yaşanan hadiseleri, devlet başkanı düzeyinde sergilenen hadsizlikleri, sabah namazı vaktinde camilerimize yapılan polis baskınlarını sıradan vakalar olarak görmüyoruz. 6 milyon insanı Avrupa'da yaşayan bir ülkenin cumhurbaşkanı olarak muhataplarımıza şu ikazı yapmakta fayda görüyorum; Müslümanları düşmanlaştırarak elde edebileceğiniz hiçbir kazanım yoktur. Çapsızlığınızı perdelemek amacıyla girdiğiniz bu yolun sonu felakettir."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Irkçılık ve İslam düşmanlığı, görevi, konumu, makamı ne olursa olsun insanın akli ve vicdani melekelerini yok eden bir psikozdur. Ülkemizle ilgili olur olmaz her konuda görüş bildiren Avrupa Parlamentosu üç maymunu oynayarak bu meseleyi geçiştiremez.'' diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal