Kısıtlamalar Yeniden mi Geliyor?

Koronavirüs vaka sayısının İstanbul'da yükselişe geçmesinin ardından alınacak önlemlerle ilgili kritik bir toplantı gerçekleştirilecek.

26.10.2020-14:13 - (Son Güncelleme: 26.10.2020-14:22) Kısıtlamalar Yeniden mi Geliyor?

Koronavirüs vaka sayısı ülke genelinde 2 binin üstüne yükselmeye başlarken, vakalardaki en büyük artış ise İstanbul'da yaşandı. Sağlık Bakanı'nın verdiği bilgiye göre; İstanbul'daki vaka sayısı ülke genelinin yüzde 40'ına ulaştı.

Koronavirüs vaka sayısının yükselişe geçmesinin ardından İstanbul'da bugün alınacak tedbirlerle ilgili kritik bir toplantı gerçekleştirilecek. Toplantının 14.30'da başlayacağı duyuruldu.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kritik toplantıda İstanbul genelindeki salgınla mücadele çalışmalarının değerlendirmesinin yapılacağını duyurdu.

Twitter hesabından salgınla mücadele çalışmalarının değerlendirileceği toplantıyla ilgili paylaşım yapan Yerlikaya, "Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca başkanlığında, belediye başkanlarımızla bugün 14.30'da İstanbul'daki salgınla mücadele çalışmalarını değerlendireceğiz. Sevgili İstanbullular, salgınla mücadelede en güçlü yardımcımız maske takmak ve kalabalıktan uzak durmak." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal