Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan FLAŞ Açıklama! Memurluk Sistemi Değişecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde yapılan Gençlerle Büyük Buluşma programına konuk oldu. Gençlerin sorularına cevaplandıran Cumhurbaşkanı Erdoğan referandumla ilgili önemli bilgiler verdi.

12.04.2017-08:50 - (Son Güncelleme: 10.05.2017-18:40) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan FLAŞ Açıklama! Memurluk Sistemi Değişecek!

Memurlukla ilgili şartları düzenleyen 657 sayılı kanunun değişmesi gerektiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 657 sayılı kanunun içerisinde özellikle istihdam politikasının değişmesi gerektiğini söyledi. Erdoğan, Müsteşar olmak için 12 yıl beklenmesi gerektiği gibi bürokratik uygulamaların değişmesi gerektiğini vurguladı.

Önemli olan akıl yaşta değiş baştadır" felsefesinin kamu kurumlarında uygulanması gerektiğini söyleyen Erdoğan, özel sektörü örnek göstererek, özel sektördeki bazı gençlerin milyon dolarları yönettiğini, bu noktada gençlere güvenilmesi ve ve kamu alanlarında da gençlerin önünün açılması gereken uygulamaların gerçekleşeceğini söyledi.

‘’ŞU ANDA ÇİFT BAŞLI BİR SİSTEM VAR’’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’da Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde gerçekleştirilen Gençlerle Büyük Buluşma programına katılarak sorularını cevaplandırdı.

Bir öğrenci Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tek adamlık rejiminin geleceği söyleniyor? Bu konu hakkında neler söyleyebilirsiniz sorusu üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan şu cevabı verdi: İlk öncelikle şunu iyi anlamamız lazım. Yasama, yürütme ve yargı organları var. Tek adam dediğimizde bu organları bu kişi yönetiyor anlamına gelir. Ancak burada böyle bir şey kesinlikle söz konusu değil ve olamaz. Burada sadece yürütme bir kişi de yani cumhurbaşkanındadır. 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal