Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Dünya İnsan Hakları Günü'nde Önemli Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bilkent Üniversitesi'nde katıldığı Dünya İnsan Hakları Günü çerçevesinde düzenlenen "Her İnsan Bir Dünya" temalı programda günün anlam ve önemini belirleyen bir konuşma gerçekleştirdi.

10.12.2019-15:04 - (Son Güncelleme: 10.12.2019-16:04)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bilkent Üniversitesi'nde katıldığı Dünya İnsan Hakları Günü kapsamında düzenlenen "Her İnsan Bir Dünya" temalı programda günün anlam ve önemini belirleyen bir konuşma gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın buradaki açıklamaları tam olarak şöyledir:
''Ecdadımız bu konuda tüm insanlığa ışık tutan tavsiyeleriyle öne çıkmaktadır. Bu konudaki en büyük mücadeleler insana karşı en büyük zulmün yapıldığı yerlerden çıkmıştır.  Ülkemizin meşru terörle mücadele hakkını insan hakları kapsamında değerlendirmek isteyenlerin geçmişinde her türlü leke mevcuttur. 

Sessiz devrim dediğimiz reformlarla vatandaşlarımızın hayat standartını yükselttik. Yasakları kaldırdık, özgürlük alanlarını genişlettik. Dini azınlıklara ait malların varlıklarını iade ettik. Hep önce insan demeye devam edeceğiz.
Avrupa'da şu anda ciddi manada bir lider krizi, boşluğu var. 'Avrupa'da şu lider örnektir' diyebilecek cesareti bulamıyorum.''

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal