Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Antalya çıkarması: Dertleri Türkiye’yi en yarım asır geriye götürmek

Geçtiğimiz günlerde İzmir’de konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu kez Antalya’da Kepez Turgut Özal Spor Salonu’nun önünde vatandaşalra seslendi. Muhalefete sert sözlerle yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunların derdi Türkiye'yi en az yarım asır geriye götürmek." ifadelerini kullandı.

02.05.2023-15:26 - (Son Güncelleme: 02.05.2023-17:09)

Yaklaşık 12 gün sonra gerçekleşecek olan 14 Mayıs seçimleri öncesi hem Cumhur İttifakı hem de Millet İttifakı miting maratonlarını yoğunlaştırdı. Geçtiğimiz hafta yaşadığı rahatsızlığın ardından kısa sürede sahalara geri dönen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, mitinglerinin en sonuncusunu bugün Antalya’da gerçekleştirdi. Konuşmasına Antalya halkını selamlayarak başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Yüzyılı’nın inşası için Antalya’nın desteğini beklediklerini söyledi. 

Sabah’a göre Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

’’Bu şehir, mesele ülkesinin bütünlüğü, evlatlarının geleceği olunca kimsenin gözünün yaşına bakmaz. Ülkemizi bugüne kadar nasıl sizlerle büyüttüysek, zenginleştirdiysek inşallah Türkiye Yüzyılı'nı da birlikte inşa edeceğiz.

Amaçları Türkiye’yi yarım asır geriye götürmek

Masanın altındaki gizli ortak HDP de bu cümbüşteki yerini aldı. Baktılar 7 ortakla bu iş olmyacak, 2 belediye başkanını da dahil edip 9'lu masa oldular. FETÖ ve PKK durur mu? Onlar da masaya dahil olunca 11 ortak oldular. Türkiye siyasetine dönük böyle bir oyunu asla hak etmiyor. Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı adayı olarak karşımıza diken bir mekanizma var. Ne diyordu Bay Bay Kemal, "tıpış tıpış gidip oy vereceksiniz." Bunların derdi Türkiye'yi, ekonomisiyle, diplomasisiyle en az yarım asır geriye götürmek. Ama başaramayacaklar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya

Seçimlere 2 haftadan daha az bir vakit kaldı. Antalya 14 Mayıs'ta çocuklarımızın geleceğine sahip çıkıyor muyuz? 21 yıllık kazanımlarımızı daha da ileriye taşıyor muyuz? 14 Mayıs'ta Türkiye Yüzyılı'nın başlangıcı için Bismillah diyor muyuz? Antalya tamam diyorsa, bu iş tamamdır.

Tek parti döneminde hak ve özgürlüklerin çiğnenişini seyrettik

Terörist Selo Diyarbakır'da 51 kardeşimizin ölümüne neden oldu. Şimdi bu Sela cezaevinde. Bu Selo'yu çıkaracağız diyorlar. Sonra da Selo'yu Öcalan'ın yerine getireceklermiş. Bay Bay Kemal'in parlementoda yaptığı görüşme buydu. Açıkla dedik, açıklayamadı. Çünkü her şey fırıldak. 14 Mayıs'ta benim aziz milletim bu yalana, talana dolana evet demeyecek.

Kılıçdaroğlu üzerinden ülkemize dayatılan bu filmle ilk defa karşılaşmıyoruz. Tek parti döneminde insanlarımızın hak ve özgürlükleri çiğnenirken de seyrettik. Darbe ve muhtıralarla siyasi bedeller öderken seyrettik. Ömrü 1 yılı bulmayan koalisyon hükümetlerinde seyrettik. Sizler yakından görüyorsunuz, kardeşi kardeşe düşman etmek istiyorlar. Bunların derdi bizimle değil Türkiye ile, Türk milleti ile.

Ülkemizi dünyaya hayran bıraktık

Kandil'den ne diyordu birisi, bizim desteğimiz Kılıçdaroğluna'dır. Dini olmayan, diyaneti olmayan, ezanı olmayan kimler destekliyor Bay Bay Kemal'. İşte bu teröristler. Bay Bay Kemal senin arkdaşın Kandil. Onlarla beraber bu yoldasın. Ama 14 Mayıs'ta benim vatandaşım sandıkları sana mezar edecek. Bize olan husumetleri de ülkemizi her alanda, dünyayı hayran bıraktık.

Bu terör örgütünün parlamentodaki uzantıları AK Parti'yi kabul eder mi? Ne diyor Kandil, AK Parti'yi destekleyemeyiz, Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğiz. Onların Bay Bay Kemal'i desteklemesi bizim doğru yolda olduğumuzu gösterir.

Biz teslim olmayı değil mücadele etmeyi tercih ettiğimiz için hedefteyiz. Kılıçdaroğlu'nun verdiği sözlere, destek istediği yerlere bakın. Tamamı bu duruşun tersidir. Teslimiyetçi eski Türkiye politikacısı ile karşı karşıyayız. Vaat diye söylediği şeylerin bir kısmı, Türkiye'yi bilmediği için zaten yapılan işlerdir. Bu zat yaptığımız her şeyi yıkacağını, kurumları kapatacağını söylüyor. Polisinden öğretmenine aklınıza ne geliyorsa hepsini tasfiye edeceğini söylüyor.

Elbette bu zatın kendisini ciddiye almıyoruz. Masanın etrafında oturanlara ve çevresindekilere bakınca her şey ayan beyan ortaya çıkıyor. Hangi insan kendi milletine kendi memleketine bu kadar kin duyabilir. Bay Bay Kemal ABD'de benzin istasyonunda bir lokantaya giriyor. Orada ne yaptı bilmiyoruz. Açıklamıyor. İşte orada Pensilvanya'nın artıklarıyla görüştü.

İnşallah 14 Mayıs'ta yine eser ve hizmet aşkıyla, milletimizin huzuruna çıkıyoruz.

Bu ülkeyi Alevi-Sünni diye ayrıma tabi tutanlara lanet olsun.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal