Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ziyaret Ettiği Barınakta Oyun Oynadığı Köpeği Sevdi: 'Sahiplenebilirim'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Beykoz’daki hayvan barınağını ziyaret ettiği sırada oyun oynadığı Maylo isimli köpeğin sahibi tarafından terk edildiğinin öğrenilmesi üzerine Erdoğan’ın Maylo’yu sahiplendiği aktarıldı.

08.01.2022-16:20 - (Son Güncelleme: 08.01.2022-16:29)

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beykoz Belediyesi’nin sokak hayvanlarına yönelik yaptırdığı bakım ve rehabilitasyon merkezi ile doğal yaşam alanı parkını ziyarette bulundu. Erdoğan’ın ziyareti sırasında oyun oynadığı Maylo isimli köpeğin sahibi tarafından terk edildiğinin öğrenilmesi üzerine Erdoğan’ın Maylo’yu sahipleneceği ifade edildi. 

EĞLENCELİ ANLARI SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞMIŞTI

Barınağın maskotu Jack Russell Terrier cinsi köpek Maylo ile top oynayan Cumhurbaşkanı Erdoğan,  sosyal medya hesabı Twitter üzerinden eğlenceli anlarını paylaştı. Erdoğan, ‘İsmi Maylo... Bugün ziyaret ettiğim, Beykoz Belediyemiz tarafından yapılan Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tanıştığımız sevimli bir dost... Her topu havada kaptı’ ifadelerine yer verdi. 

DHA'da yer alan habere göre, Beykoz Belediyesi tarafından yaptırılan sokak hayvanları bakım ve rehabilitasyon merkezi ile doğal yaşam alanı parkının maskotu olan Maylo’nun 7 ay önce sahibi tarafından terk edildiği ifade edildi. İhbar üzerine Beykoz Çavuşpaşa Mahallesi'nden alınan Maylo, o zamandan bu yana barınakta yaşadığı belirtildi. Veteriner teknisyeni Alper Çömlek, Maylo ile ilgilendiğini belirterek topa olan ilgisiyle kısa sürede barınağın maskotu haline geldiğini dile getirdi. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MAYLO’YU SAHİPLENECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Beykoz’daki hayvan barınağını ziyaret ettiği sırada oyun oynadığı Maylo isimli köpeğin sahibi tarafından terk edildiğinin öğrenilmesi üzerine Erdoğan’ın Maylo’yu sahiplendiği aktarıldı. 


Veteriner teknisyeni Alper Çömlek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Beykoz Belediyesi tarafından yaptırılan sokak hayvanları bakım ve rehabilitasyon merkezi ile doğal yaşam alanı parkını ziyarette bulunduğu sırada Maylo’nun topuyla birlikte oyun oynamak için yanına gittiğini belirterek, ‘Maylo yaklaşık 7 aydan beri bizde. Bir vatandaş yolda görmüş. Bizi aradı başka köpekler tarafından saldırıya uğruyor diye. Beykoz Çavuşpaşa'dan geldi. Psikolojisi bozuktu ilk geldiğinde. Kısırlaştırma işlemini yaptırdık. Sahiplendirmeyi bekliyorduk fakat sahiplenen olmadı. Biz de topa olan ilgisini görünce onu biraz daha topa alıştırıp burada bakmaya devam ettik. Gelen ziyaretçiler de çok sevdi Maylo'yu. Maylo sokağa terk edilmiş bir köpek. Normalde sokakta olmaması gereken, evde bakılması gereken bir köpek. Burada sıcak bir yuvası var, bizim maskotumuz. Böyle bir arkadaşlığımız var. Maylo'yu biz ne yaparsak yapalım tutamıyoruz. Cumhurbaşkanımız geldiğinde bir hengame oldu. Bir anda Maylo çıktı ortaya. Topuyla birlikte geldi. Cumhurbaşkanımıza yönelince ağzındaki topu alıp Cumhurbaşkanımıza uzattık. Birlikte oynamaya başladılar. Cumhurbaşkanımız da sevdi Maylo'yu. 'Cumhurbaşkanımız Maylo'yu sahiplenebilirim' dedi. Biz de şu an oradan gelecek cevabı bekliyoruz’ diye konuştu. 

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile birlikte ziyaret ettiği hayvan barınağından Leblebi isminde engelli bir köpeği de sahiplenmişti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal