Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hayvan Barınağının Maskotu 'Maylo' İle Top Oynadı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Beykoz’daki hayvan barınağını ziyaret etti. Erdoğan, barınaktaki Maylo isimli köpekle top oynadığı görüntüler sosyal medyada büyük ilgi gördü.

08.01.2022-08:54 - (Son Güncelleme: 08.01.2022-10:21)

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Beykoz’daki hayvan barınağını inceledi. Barınakta bulunan sokak hayvanları bakımı konusunda yetkililerden bilgi aldı. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN EĞLENCELİ ANLARI

Sokak hayvanları bakım ve rehabilitasyon merkezi ile doğal yaşam alanı parkını ziyarette bulunan Erdoğan, barınakta bulunan Maylo isimli köpekle top oynadı. Erdoğan, ‘İsmi Maylo... Ziyaret ettiğim, Beykoz belediyemiz tarafından yapılan sokak hayvanları bakım ve rehabilitasyon merkezinde tanıştığımız sevimli bir dost. Her topu havada kaptı’ dediği o anları sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. 


BARINAĞIN MASKOTU MAYLO

Beykoz’da bulunan hayvan barınağının maskotu Maylo isimli köpek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın attığı topla oyun oynadı. Renkli anlara sahne olan oyun, kameralara yansıdı.  Başkan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Beykoz’daki hayvan barınağını ziyaret etti. Erdoğan, barınaktaki Maylo isimli köpekle top oynadığı görüntüler sosyal medyada büyük ilgi gördü. 

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Videoyu sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘İsmi Maylo... Ziyaret ettiğim, Beykoz belediyemiz tarafından yapılan sokak hayvanları bakım ve rehabilitasyon merkezinde tanıştığımız sevimli bir dost. Her topu havada kaptı’ ifadelerini kullanarak takipçileriyle paylaştı. 

EĞLENCESİ BİLE DERT OLDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın barınağın maskotu Maylo ile eğlendiği anları sosyal medya hesabından paylaşması sonrası kendilerine dert edineneler bile oldu. Nevşin Mengü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın videosunu kendi hesabından paylaşarak 'Tek bir tane mutlu köpek bulup Cumhurbaşkanı'nın huzuruna çıkarmışlar anlaşılan' ifadelerini kullandı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal