Cumhurbaşkanı Erdoğan İlan Etmişti! İmzalar Atıldı

2019 senesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 'Fuat Sezgin Yılı' ilan edilmesinden sonra Fuat Sezgin Vakfı ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi arasında Fuat Sezgin Vakfı'nda protokolde imzalar atıldı.

08.02.2019-08:51 - (Son Güncelleme: 08.02.2019-08:43) Cumhurbaşkanı Erdoğan İlan Etmişti! İmzalar Atıldı

2019 senesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 'Fuat Sezgin Yılı' ilan edilmesinden sonra Fuat Sezgin Vakfı ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi arasında Fuat Sezgin Vakfı'nda protokolde imzalar atıldı. Bilal Erdoğan da protokol imza töreninde yer aldı. İmzalanan protokol kapsamında İBB, Diyanet İşleri Başkanlığı ve TRT'nin de bulunduğu 20 devlet kurumu ve 61 üniversite, 2019 senesi boyunca 666 etkinlik gerçekleştirecek.

OTOBÜSLERLE GEZİLER YAPILACAK

İBB Gençlik Meclisi Başkanı Samet Ağırbaş, Fuat Sezgin'i öğrenciler ve halkla birlikte buluşacaklarını ifade etti.Sezgin, 'Bu faaliyetlerin sadece İstanbul içinde kalmayıp, Türkiye'ye de açılacağını belirten Ağırbaş, 2018 enesinde Prof. Dr. Fuat Sezgin Hocamızın vefatı nedeni ile sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine 2019 senesi, 'Fuat Sezgin Yılı' ilan edildi. Biz de dünya İslam bilim tarihine büyük katkı sağlamış Prof. Dr. Fuat Sezgin'in gençler tarafından tanınması için, daha geniş kitlelere ulaşması için çeşitli programlar hazırladık. Bugün Fuat Sezgin Vakfı ile İBB Gençlik Meclisi arasında bir protokol imzalandı. Bu protokol, İstanbul genelinde ve Türkiye'nin farklı bölgelerinde Fuat Sezgin ile alakalı gençlere yönelik yapılacak faaliyetleri kapsıyor. Bizim ana çalışmalarımızdan bir tanesi İstanbul genelinde iki farklı otobüs ile okulları ve meydanları dolaşacağız. Okullarda ve meydanlarda Fuat Sezgin ile alakalı belgeseller ve sergileri İstanbullularımızın hizmetine sunuyor olacağız' ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal