Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ekrem İmamoğlu Sorusuna Cevap Verdi! Destek Verilecek Mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek verip vermeyeceklerini açıkladı. Erdoğan, "İstanbul'un menfaatine yönelik gerçekçi projelerle gelirse tabii ki AK Parti grubu bunu destekleyecektir" dedi.

27.06.2019-11:09 - (Son Güncelleme: 27.06.2019-11:11)

Japonya'nın Osaka şehrinde yapılacak G-20 zirvesi öncesi Japon Nikkei gazetesine açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirvede ABD Başkanı Donald Trump ile gerçekleştireceği görüşme, Rusya ile S-400 hava ve füze savunma sistemleri anlaşması, 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Yenileme Seçimi ve Türkiye ile Japonya arasında müzakeresi devam eden ekonomik ortaklık anlaşması ile alakalı açıklamalar yaptı.

"GERÇEKÇİ PROJELERLE GELİRSE AK PARTİ BUNU DESTEKLEYECEKTİR"

Erdoğan, partisinin yeni İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile belediye meclisinde iş birliği yapıp yapmayacağı sorusu ardından "İstanbul'un menfaatine dönük gerçekçi projelerle gelirse tabii ki AK Parti grubu buna destek verecektir. Ancak kabul edilemeyecek projelerle gelirse, İstanbul'un menfaati için bu tarz projeleri kesinlikle desteklemeyeceğiz" sözlerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal