Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'den Aday Gösterilmeyip Başka Partiye Gidenlere Çıkıştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Düzce mitinginde AK Parti'den aday gösterilmeyip başka partiye geçenlere seslendi. Erdoğan, "AK Parti'de siyaset yaparken, sırf aday olamadım diye başka partiye gitmişsen bunun ismi kentine hizmet davası değil, nefsine hizmet uğraşıdır" dedi.

27.03.2019-13:53 - (Son Güncelleme: 27.03.2019-14:03) Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'den Aday Gösterilmeyip Başka Partiye Gidenlere Çıkıştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Düzce mitinginde açıklamalar yaptı. Vatandaşlara "Sandığa gidin" çağrısı yapan Erdoğan, "Milletimizin gönlünü kıran bizim gönlümüzü kırmış demektir. Bunun hesabını verir. Kendini ulaşılmaz kılan herkes bizi de defterinden silmiş demektir" sözlerini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde;

"Düzce depremde ağır yaralar aldı. Depremin izlerini silmek için her türlü çabayı sarfettik. 6266 konut inşa ettik. Pazar günü bütün vatandaşlarımı sandığa gitmeye çağırıyorum. Milli iradenin tecelli ettiği yer seçimdir, sandıktır. Pazar günü sandığa gitmeyen her vatandaşımız, kendi iradesini oraya gidip oyunu kullananların insafına terk ettiğini bilmelidir. Kızgınlık, küskünlük, ders verme hissiyatı başka durumdur, sandıkta milli iradeye sahip çıkmak başka şeydir.


"BİR TARAFTA DAVA DİYECEKSİN DİĞER TARAFTA...."

Halkımızın gönlünü kıran bizim gönlümüzü kırmış demek olur. Bunun hesabını verir. Kendini ulaşılmaz kılan herkes bizi de defterinden silmiş demektir. Böyle bir yanlışa diğer partilerin adayları düşebilir fakat bir AK Partili bu hatayı yapmaz. Dün Adayıman'daydım. Van'daydım. Acıdım. Niçin diyeceksiniz. Bir yandan dava diyeceksin, öbür yandan da hiç olmayacak bir siyasi partiden aday olacaksın. AK Parti'de siyaset yaparken, sırf aday olamadım diye başka partiye gitmişsen bunun ismi kentine hizmet davası değil, nefsine hizmet uğraşıdır. Esas dikkat etmemiz lazım olan seçimlerin gerisindeki asıl niyetleridir. Ankara'daki kardeşlerim Özhaseki dururken oyunu soyadı Yavaş olan bu adama mı verecek?

'Batıda AK Parti'ye kazandırmayacağız' diyor. Benim Kürt halkımın oyları senin iradende mi? Senin ipoteğin altında mı? Kürdistan'ı çok seviyorsa Irak'ın Kuzeyinde Kürdistan var. Defol git.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal