Çukur Dizisinin Oyuncularından Ahmet Melih Yılmaz Trans Birey Olduğunu Duyurduktan Sonra Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu

Dizi sektörüne damgasını vuran dizilerden biri olan Çukur’da Timsah karakterine hayat veren Ahmet Melih Yılmaz herkesi şaşırtan bir itirafta bulundu. İşte o detaylar…

21.01.2022-12:19 - (Son Güncelleme: 21.01.2022-13:35)

Yayınlandığı ilk bölümden son bölüme kadar büyük bir ilgiyle izlenen Çukur dizisi, hem senaryosu hem de oyuncu kadrosuyla büyük bir ilgi topladı. Repliklerden simgelere kadar birçok noktada gerçek hayata dair damga vuran dizide, oyuncu Ahmet Melih Yılmaz da yer aldı. Çukur’da canlandırdığı Timsah karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu, buradaki rolünden sonra bir başka diziye transfer oldu. Oyunculuk performansı beğenilen ünlü oyuncu başrollerinde Bensu Soral ile Kubilay Aka’nın yer aldığı Cam Tavanlar’da boy gösterdi. Dizinin reytinglerinin iyi gitmemesi sonucu final kararı almasının ardından Yılmaz’ın da rolü burada son buldu. Ekranlarda boy gösteren ünlü oyuncunun son halini görenler ise gördüklerine inanamadı. Ahmet Melih Yılmaz, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarıyla trans birey olduğunu duyurdu. 

YILMAZ: AYOL DİYE KONUŞMAK ZORUNDA DEĞİLİM

Çukur’da canlandırdığı Timsah karakteri ve Cam Tavanlar’daki Şinasi rolüyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu Ahmet Melih Yılmaz sosyal medya hesabından trans birey olduğunu paylaştı. Eski haline nazaran büyük bir değişim yaşayan ünlü oyuncunun hayranları, Yılmaz’ı tanımakta güçlük çekti. Instagram ve Tiktok hesaplarını aktif kullanan ünlü oyuncu, trans birey olduğunu söyledikten sonra şu ifadeleri kullandı; ‘’Travestiyim diye ayol diye konuşmak zorunda değilim, travestiyim diye dudaklarımı da yaptırmak zorunda değilim’’ şeklinde konuştu. Yılmaz’ın yer aldığı bir tiyatro oyununda da trans bireyi canlandırdığı ortaya çıktı. Oynadığı sahne sırasında tacize uğradığını açıklayan oyuncu, trans kadınların birer devrimci olduğunu savundu. 

ahmet melih yılmaz

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal