Çukur 121. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur, dün akşam 120. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizinin 120. bölümünün ardından yeni bölüm için araştırmalar başladı. Peki Çukur 121. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

16.03.2021-09:21 - (Son Güncelleme: 16.03.2021-09:21) Çukur 121. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Başrollerinde; Aras Bulut İynemli, Necip Memili, ve Erkan Kolçak Köstendil'in yer aldığı Çukur dün akşam 121. bölümüyle izleyicisi ile buluştu. Dizinin bu bölümünün ardından Çukur'un hayranları 121. yeni bölüm için araştırmalara başladı. 

ÇUKUR 120. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Yamaç, amcanın tanker planına karşılık bir plan yapar ve harekete geçer. Ekibiyle birlikte Amcanın tankerlerini patlatır. Efsun, bir eczaneye girerek kırmızılı reçeteli ilaçlar alır. Efsun'un eski haline dönmesini isteyen Yamaç, istemese de onu bir yere kapatır. Vartolu, oğlunun sünnet düğünü için çok heyecanlıdır. Bunun için hiçbir şeyin ters gitmesini istemez. Yamaç, Cumali ve diğerleri amcanın tankerlerini patlatır ve sünnet düğününe gelir. Sünnet düğününde halay çekip oynayan Koçavalı kardeşlerin keyfine diyecek yoktur. Bu arada amca Efsun'un olayını öğrenir ve onun peşine düşer. Tankerlerin patlatıldığını öğrenen amca, Yamaç'a karşı nasıl bir karşı plan uygulayacağı ise merak ediliyor. 

ÇUKUR DİZİSİ OYUNCULARI

Aras Bulut İynemli, Necip Memili, Erkan Kolçak Köstendil, Perihan Savaş, Rıza Kocaoğlu, Damla Sönmez ve Müfit Kayacan yer almaktadır. 

ÇUKUR 121. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI? 

Show TV'nin 4. sezondur beğeni ile izlenen fenomen dizisi Çukur, dün akşam 120. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin heyecanla dolu 119. bölümünün ardından 121. bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Sevilen dizi Çukur'un 121. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal