Çukur Hangi Gün Yayınlanıyor?

Show TV'nin fenomen dizisi olan Çukur yeni bölümleri ile her hafta izleyicisinin karşısına çıkıyor. Peki Çukur hangi gün yayınlanıyor? Çukur hangi kanalda saat kaçta yayınlanıyor?

15.03.2021-16:17 - (Son Güncelleme: 15.03.2021-16:17) Çukur Hangi Gün Yayınlanıyor?

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Erkan Kolçak Köstendil'in yer aldığı Çukur dizisinin yayın tarihi merak edilen konular arasına girdi.

ÇUKUR HANGİ GÜN SAAT KAÇTA YAYINLANIYOR?

Çukur dizisi Pazartesi akşamları Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Çukur dizisi 120. yeni bölümü ile 15 Mart Pazartesi akşamında saat 20.00’da başlıyor.

ÇUKUR 119. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Yamaç, bir yandan amca ile uğraşırken bir yandan da Efsun ve kızı Masal için planlar yapmaya başlar. Çukur'u değiştiren amca için Yamaç harekete geçer. Amcanın planını baltalamak için yeni planlar yapılır. Amca, kendi işlerinin çıkarı için İdris'in eski dostlarından birine boyun eğdirmeye çalışırken Yamaç ve Cumali’yi karşısında bulacak. Vartolu’nun oğlunun sünnet düğünü için hazırlıklar başlar. Yamaç’ın Efsun cehennem gibi giden hayatına bir anda dalar ve kızını ve sevdiği kadını kurtarır. 

ÇUKUR DİZİSİ OYUNCULARI

Aras Bulut İynemli, Necip Memili, Erkan Kolçak Köstendil, Perihan Savaş, Rıza Kocaoğlu, Damla Sönmez ve Müfit Kayacan yer almaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal