Coronavirüsten Hayatını Kaybeden Doktordan Kızları İçin Mesaj

Coronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Dr. Yavuz Kalaycı'nın son mesajı herkesi üzdü. Anne ve babasını da salgında kaybeden doktor, "Kızlarım küçük, sahip çıkarsınız değil mi?" dedi.

21.04.2020-14:23 - (Son Güncelleme: 21.04.2020-16:01) Coronavirüsten Hayatını Kaybeden Doktordan Kızları İçin Mesaj

Çin'in Vuhan kentinden yayılan coronavirüs salgını nedeniyle ülkemizde 2 binden fazla insan ölürken, Eyüpsultan Nişanca Aile Sağlığı Merkezi doktorlarından olan Dr. Yavuz Kalaycı da coronaivrüs nedeniyle hayatını kaybetti. 56 yaşındaki doktorun 10 gün boyunca uyutulduğu belirtilirken, bu süre zarfında annesi ve babasını coronavirüs salgını nedeniyle kaybetti.

"KIZLARIM KÜÇÜK, SAHİP ÇIKARSINIZ DEĞİL Mİ?"

Onkoloji uzmanı Doç. Dr. Erdinç Nayır, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile meslektaşı Kalaycı'nın son mesajını paylaştı. Nayır yaptığı paylaşımda, "Bugün bir doktor arkadaşımız coronavirüsten dolayı hayatını kaybetti. Aynı sebeple annesini, babasını ve kardeşini kaybeden Dr. Yavuz Kalaycı'nın son mesajı: 'Kızlarım küçük, sahip çıkarsınız değil mi?' Siz hala evde sıkılıyor musunuz?" ifadelerine yer verdi.

KALAYCI İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYINLANDI

Öte yandan İstanbul Sağlık Müdürlüğü de bir paylaşım yaptı ve "Nişanca Aile Sağlığı Merkezi hekimlerimizden Dr. Yavuz Kalaycı Kovid-19 nedeni ile vefat etmiştir. Merhum Dr. Yavuz Kalaycı'ya ve hayatını kaybeden tüm sağlık personelimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve sağlık camiamıza başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal