Coronavirüs Tedavisi Gören İlahiyatçı Yazar Döngeloğlu Hayatını Kaybetti! Ömer Döngeloğlu Kimdir

Başakşehir’de hastanede yeni tip coronavirüs tedavisi altında olan İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu yaşamını yitirdi.

03.05.2020-13:27 - (Son Güncelleme: 03.05.2020-17:28) Coronavirüs Tedavisi Gören İlahiyatçı Yazar Döngeloğlu Hayatını Kaybetti! Ömer Döngeloğlu Kimdir

Edinilen bilgiye göre, yeni tip coronavirüs (Covid-19) teşhisi konulmasının ardından Başakşehir Şehir Hastanesi'nde bir süredir tedavi altında olan İlahiyatçı-Yazar Ömer Döngeloğlu'nun (52) durumu ağırlaştı.

Yapılan müdahalelere rağmen bu sabah yaşamını yitiren Döngeloğlu'nun cenaze töreniyle ilgili bilgilerin gün içinde belirleneceği ifade edildi.

İlahiyatçı-yazar Ömer Döngeloğlu, özellikle ramazan ayında yaptığı iftar ve sahur programları ile tanınıyordu. Belediyelerin kültür-sanat programlarında da yer alan Ömer Döngeloğlu kimdir? İşte hayatı ve kariyeri...

ÖMER DÖNGELOĞLU KİMDİR?

Tv kanallarında yapmış olduğu dini programlar ile ünlenen yazar, ilahiyatçı ve sunucu Ömer Döngeloğlu evli ve 5 evladı vardır. 1968 yılında dünyaya gelmiş, ve 1 Ocak doğumludur.

Yaşantısını İstanbul'da sürdürmektedir. Zile Altınyurt İlköğretim, Zile İmam Hatip Lisesi ve Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunudur.

İngilizce ve Arapça dillerine hakimdir. Ömer Döngeloğlu aslen Tokat Zile'lidir. Uzun dönem Zile'de İmam Hatip olarak görev yapmıştır.

Ramazan ayında, iftar, sahur ve özel dini günlerde paylaştığı islami bilgiler ile Müslümanların bilgilenmesi ve faydalanması adına yaptığı programlar ile yayın hayatına devam etmektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal