Contractubex Jel Krem Nedir? Contractubex Jel Krem Neye İyi Gelir?

Contractubex jel krem neye iyi gelir. Contractubex jel krem neye iyi gelir? Contractubex jel kremin yan etkileri var mıdır? Dikiş ve yara izlerine iyi gelir mi? İşte Contractubex jel krem hakkında merak ettikleriniz.

13.06.2019-16:46 - (Son Güncelleme: 13.06.2019-16:30)

Contractubex jel krem sivilce izi, yanık izi, dikiş, yara izi, ameliyat izinin geçmesi ve doğum sonrası çatlakların iyileşmesi için kullanabileceğiniz en etkili kremlerdendir. Contractubex Jel Kremin kullanım yerleri şunlardır:

YARA İZLERİNİ GEÇİRİR: Contractubex jel krem ciltte herhangi bir bölgede oluşan yara izlerini iyileştirir. Buna ilave olarak faça izi, kağıt kesiği, iğne izi, kedi tırnağı ve batma, delinme gibi durumlar nedeniyle oluşan yara izlerini de geçirir.

SİVİLCE İZLERİNİ GEÇİRİR: Contractubex jel krem ciltte önceden çıkan sivilcelerin patlama veya korparma nedenli oluşan iz, çukur ve kızarıklıkları geçirmede etkilidir. Bunun dışında ciltteki su çiçeği izlerini geçirmeye de yarar.

GÜNEL LEKELERİNİ GEÇİRİR: Bazı ciltlerde güneşten oluşan koyu renkli ve çirkin görünümlü lekelerin ciltteki yanak izlerini geçirir: Contractubex jel krem ciltte oluşan ütü, sıcak su veya sigara yanığı benzeri yanık izlerini iyileştirmede bir hayli etkili bir kremdir. Bilhassa yüz, omuz ve sırttaki güneş lekeleri bu krem sayesinde ortadan kaybolur.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı indirin.

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal