Çocuğunu Döven Adama Linç Girişimi!

Esenyurt'ta akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Suudi Arabistanlı bir adam yol ortasında çocuğunu feci şekilde dövmeye başladı. Etrafta olan vatandaşlar arayı girip çocuğu kurtardı. Sonrasında ise sinirli kalabalık cani babayı linç etmeye kalkıştı.

06.08.2018-16:06 - (Son Güncelleme: 06.08.2018-16:12)

Esenyurt'ta psikolojik problemleri olan Suudi Arabistan uyruklu bir adam çocuğunu yolun ortasında dövmeye başladı. Hızını alamayan gaddar baba daha sonra çocuğunun kafasını yol ortasında yer alan demir bariyerlere vurdu. Birkaç defa da çocuğunu yere vuran babaya etraftaki insanlar müdahale etti. Çocuğu gaddar adamın elinden alan insanlar adamı da linç etmeye girişti. Yaralı çocuk ve vatandaşların dövdüğü adam, hastaneye kaldırıldı.

ÇOCUĞUNU YOL ORTASINDA DÖVÜP KAFASINI BARİYERE VURDU

Olay Esenyurt'da öğle saatlerinde cereyan etti. Öne sürülene göre psikolojik problemleri olan Suudi Arabistan kökenli Nidhal Mohammed Tımraz adlı baba, çocuğunu yol ortasında dövmeye başladı. Dayakla kalmayan gaddar adam daha sonra küçük çocuğun kafasını yol ortasında yer alan demir bariyerlere vurmaya başladı.

ÇOCUĞU SIRT ÜSTÜ YERE VURAN BABA LİNÇ EDİLDİ

Son olarak da çocuğu birkaç defa sırt üstü yere atan adama bu esnada yoldan geçen sürücüler müdahale etti. Çocuğu gaddar adamın elinden alan insanlar adamı linç etmeye başladı. Bu esnada şan eseri yoldan geçen sivil bir polis memuru araya girerek gaddar babayı linç edilmekten son anda kurtardı.

BABA GÖZALTINA ALINDI, ÇOCUĞUN DURUMU CİDDİ

Gözaltına alınan baba, tedavisi gerçekleştirilmek üzere Esenyurt Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde etrafta olan vatandaşlar tarafından yapılan çocuk ise yakında bulunan bir özel hastaneye sevk edildi. Çocuğun durumunun ciddiyetini koruduğu kaydedildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal