Çin’de Kamu Binası Önünde Patlama: Birçok Ölü ve Yaralı Var

Gelen son dakika haberine göre Çin’de kamu binası önünde patlama meydana geldi. Birçok kişinin hayatını kaybettiği ve yaralandığı belirtildi.

07.01.2022-12:48 - (Son Güncelleme: 07.01.2022-12:52) Çin’de Kamu Binası Önünde Patlama: Birçok Ölü ve Yaralı Var

Çin’e bağlı Wolong bölgesinde bulunan kamu binası önünde bir patlama meydana geldi. Yaşanan korkunç patlama sonrasında birçok kişinin yaralandığı ve kurtarma çalışmalarının devam ettiği bildirildi. 

KURTARMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Xinhua'nın haberine göre,Çin'in güneybatısında bulunan Chongqing Belediyesi'ne bağlı Wolong bölgesindeki kamu binasında henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten patlama meydana geldi. Patlama nedeniyle 20 kişinin enkaz altında olduğu belirtildi. Başlatılan arama kurtarma çalışmaları sürdüğü ifade edildi. 

PATLAMAYA ŞAHİT OLANLAR ŞOK GEÇİRDİ 

Henüz nedeni belirlenemeyen bir sebepten ötürü meydana gelen patlamaya şahit olanların olayın şiddeti ile şok geçirdiği belirtildi. Ulusal itfaiye ve kurtarma departmanının yayınladığı görüntülerde, yerel itfaiye ve kurtarma departmanları sahada çöken molozlarına altında mahsur kalanlarının aradığı görüldü.

çin'de patlama

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Toplam 260 kişilik bir kurtarma gücü bölgede canla başla çalışıyor. Çevredeki hastanelerden biri kendisine gelen yaralı sayısının 11 olduğunu açıkladı. İki kişi ise yaşamını yitirdi.

HENÜZ NEDENİ BİLİNMİYOR

Patlamanın nedeni henüz bilinmiyor. Olayı araştıran yetkililer patlamının gaz kaçağından kaynaklanmış olabileceğini ifade etti.

Ayrıntılar geliyor...

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal