Çin Ligi Corona Virüsü Sebebiyle Ertelendi

Çin'de son günlerde ortaya çıkan Corona virüsü ülkedeki lig karşılaşmalarını da etkiledi. Çin Futbol Federasyonu, senenin ikinci ayında başlaması düşünülen liglerin süresiz olarak ertelendiğini açıkladı.

30.01.2020-11:52 - (Son Güncelleme: 30.01.2020-11:42) Çin Ligi Corona Virüsü Sebebiyle Ertelendi
Çin'de Corona virüsü tehlikesi devam ediyor. 2 hafta önce Wuhan şehrinde meydana gelen ve 5 kıtaya ulaşan virüsün ardından Çin Futbol Federasyonu, ülkedeki futbol müsabakalarını süresiz durdurma kararı verdi.

Gelen açıklamada futbolcular, teknik adamlar, medya, kulüpler ve çalışanlarıyla seyircilerin sağlığını korumak için 2020 senesinde yapılacak tüm liglerin ertelendiği açıkladı.

Durumla alakalı iletişimi Çin makamlarıyla devam ettireceklerini vurgulayan federasyon, gerekli bilgileri zamanla duyuracaklarını söyledi.

Çin Süper Ligi'nde yeni sezonun 22 Şubat'ta start verilmesi düşünülüyordu.

Çin'de Corona virüsü nedeniyle ölü sayısı 170'e çıktı, virüs bulunan vaka sayısı ise 7 bin 711. 5 kıtaya ulaşan virüs son olarak Birleşik Arap Emirlikleri ve Finlandiya'da ortaya çıktı. Pek çok ülke tedbirlerini artırırken bilim insanlarıysa aşı geliştirmek için çok çalışıyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal