CHP'li Öztürk Yılmaz'ın Türkçe Ezan Açıklaması

'Ezan Türkçe okunmalı' diyerek büyük tepki toplayan CHP'li Öztürk Yılmaz, kendisini disipline gönderen partisine itiraz ettiğinde 'aman şimdi zamanı değil' cevabını verdiklerini açıkladı.

09.11.2018-09:36 - (Son Güncelleme: 09.11.2018-09:30) CHP'li Öztürk Yılmaz'ın Türkçe Ezan Açıklaması

'Ezan Türkçe okunmalı' diyerek büyük tepki toplayan CHP'li Öztürk Yılmaz, kendisini disipline gönderen partisine itiraz ettiğinde 'aman şimdi zamanı değil' cevabını verdiklerini açıkladı. CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, "Ezan Türkçe okunmalı" skandal açıklamalarının ardından Rus radyosuna konuştu.

KONUYU SAPTIRDI "ATATÜRK'E HAKARETTİR" DEDİ

RS FM'den Yavuz Oğhan'ın sorularına cevap veren Öztürk Yılmaz konuyu Atatürk üzerinden tartışmaya çekmeye yeltendi.

"BEN İNANÇLI BİRİYİM, HEM TÜRKÇE HEM ARAPÇA OKUTULSUN"

Atatürk'e hakaret edildiğini iddia eden Yılmaz, "Türkçe'nin aşağılanmasına karşı olduğumu söyledim. Herkesin görüşüne saygı duyarım. Ben inançlı bir insanım. Ben orada bırakın Türkçe de okunsun Arapça da okunsun diyorum" sözlerini kullandı.

KENDİ DOĞRUSUNU SAVUNACAKMIŞ

"Bazen doğruyu savunurken yalnız kalabilirsiniz. Linç edilebilirsiniz. Ben 49 yaşındayım çok yalnız kaldım ama şu ana kadar doğruyu hep savundum." diyerek sözlerine devam eden Yılmaz, kendisini disipline gönderen CHP'ye de tepki göstererek "keşke beni disipline sevk edenler, 'camileri ahır yaptınız' diyenlere cevap verebilselerdi" şeklinde konuştu.

CHP'NİN GERÇEK NİYETİNİ AÇIK ETTİ: ŞİMDİ ZAMANI DEĞİL DEDİLER

Öztürk Yılmaz ayrıca, CHP'nin, seçimden seçime ortaya çıkan göstermelik dini inceliklerini ve asıl düşüncesinin ne olduğunu da ağzından kaçırdı. CHP'ye ve CHP'lilerin yaşam tarzına hakaret edildiği yalanını söyleyerek, kendi skandal sözlerini desteklemeye çalışan Yılmaz, partisine bu şekilde baskı yaptığında "aman şimdi zamanı değil" cevabını aldığını belirtti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal