CHP Yönetimindeki 11 Belediye Başkanı Daha Çok Paraya İhtiyaç Duyduklarına Açıkladı!

Seçim öncesi verdikleri vaatlere rağmen 3 yıldır gözle görülür bir hizmette bulunmayan başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere CHP’li 11 belediye yayınladıkları ortak bildiri ile daha fazla paraya ihtiyacı olduklarını duyurdu.

27.01.2022-15:51 - (Son Güncelleme: 27.01.2022-17:17) CHP Yönetimindeki 11 Belediye Başkanı Daha Çok Paraya İhtiyaç Duyduklarına Açıkladı!

CHP yönetimindeki belediyelerde 3 yıldır görev yapan başkanların, şimdiye kadar hafızalara kazınan tek bir hizmeti olmamasına rağmen daha fazla paraya ihtiyaç olduğuna dair bildiriyi imzaladı. 

SEÇİMLER YAKLAŞIRKEN BAHANELER BAŞLADI

CHP’li 11 belediye başkanının bir araya gelerek imzaladığı söz konusu bildiride hükümetten daha fazla para isteyen belediyeler, hizmetlerini yapabilmek adına yardım çağrısında bulundu. 

CHP yönetimindeki 11 belediyenin başkanlarının yer aldığı toplantı, telekonferans yöntemiyle gerçekleştirildi. Toplantı, İstanbul'dan Ekrem İmamoğlu'nun, Ankara'dan Mansur Yavaş'ın, İzmir'den Tunç Soyer'in, Antalya'dan Muhittin Böcek'in, Adana'dan Zeydan Karalar'ın, Eskişehir'den Yılmaz Büyükerşen'in, Aydın'dan Özlem Çerçioğlu'nun, Muğla'dan Osman Gürün'ün,  Mersin'den Vahap Seçer'in, Tekirdağ'dan Kadir Albayrak'ın ve Hatay'dan Lütfi Savaş’ın katılımı ile gerçekleştirildi. 


Belediye başkanlarının imzalarının yer aldığı bildiride şu ifadelere yer verildi; ‘Belediyelerimiz, vatandaşa sundukları hizmetleri aksatmama konusunda, çok ciddi mücadeleler vermektedir. Verilen hizmetlerin, devam eden ve devreye alınması planlanan projelerin sürdürülebilir hale dönüştürülmesi hususunda, hükümet yetkililerini Türkiye'deki bu ekonomik zorluklar sırasında, yerel yönetimleri desteklemeye davet ediyoruz.’ 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal