CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan Meclis Kürsüsünden Yaptığı Skandal Harekete Skandal Savunma

TBMM'de bütçe görüşmeleri sırasında yaptığı el hareketiyle tepkileri üzerine toplayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, skandal hareketi savunmaya kalktı.

09.12.2021-17:21 - (Son Güncelleme: 09.12.2021-18:09) CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan Meclis Kürsüsünden Yaptığı Skandal Harekete Skandal Savunma

Geçtiğimiz günlerde TBMM’de gerçekleşen bütçe görüşmeleri sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kürsüde yaptığı el hareketi tepkileri toplamıştı. CHP lideri Kılıçdaroğlu, o hareket hakkında ilk defa konuştu.

SKANDAL HAREKETİ BÖYLE SAVUNDU

TBMM’de bütçe görüşmeleri kapsamında kürsüye çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kürsüde konuşması sırasında yaptığı el hareketine ilişkin açıklamada bulundu. CHP lideri, "Kastınız o malum el hareketini yapmak mıydı?" sorusuna, "Hayır, asla öyle bir kastım yoktu. Ellerime değil sözlerime baksınlar" diye yanıt verdi.

KENDİ VEKİLLERİNİ DE YALANCI ÇIKARDI

Geçtiğimiz günlerde TBMM’de yaşanan skandal olay ile ilgili CHP’li üyeler Grup Başkanlarına sahip çıkmıştı. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Genel Başkanımız elini elinin sırtına vurmuştur. Sırtına yük bindirmek anlamındaki vücut dilidir" diyerek milletin aklıyla alay etmeye kalktı. Kılıçdaroğlu yaptığı hareketi doğrulayarak kendi vekillerini yalanladı.

MERAL HANIM İLE SIK SIK KONUŞUYORUZ

Meclis kürsüsünde yaptığı el hareketi sonrası konu ile ilgili açıklama yapan Kılıçdaroğlu, Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu'nun sorularını yanıtlamaya devam etti. CHP lideri Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener'le cumhurbaşkanı adaylığı üzerine konuşup konuşmadığı sorusuna da yanıt verdi. Akşener'le sürekli diyalog halinde olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, "İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile evet sık sık buluşuyoruz. Hatta aracısız sık sık telefon ile uyum içinde görüş alışverişi yapıyoruz. Hayır, Meral Hanım'la da kimseyle de görüşmedim. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'la da bu konuyu konuşmadım" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal