Chelsea'nin yeni patronu Todd Boehly takıma ilk olarak Aurelien Tchouameni'yi transfer etmek istiyor!

Chelsea'nin yeni patronu Todd Boehly, İngiliz kulübündeki ilk transferi için kesenin ağzını açtı. Takıma getirmek istediği kişinin Monaco'nun genç orta saha yıldızı Aurelien Tchouameni olduğu öğrenildi.

10.05.2022-15:47 - (Son Güncelleme: 27.05.2022-13:52) Chelsea'nin yeni patronu Todd Boehly takıma ilk olarak Aurelien Tchouameni'yi transfer etmek istiyor!

İngiliz devi Chelsea'nin satış işlemleri tamamlandı ve belirsiz durum sona erdi. Todd Boehly liderliğindeki bir konsorsiyum tarafından satın alınan kulüp rotayı transfere çevirmiş durumda. Son olarak takımda gündeme gelen isim ise dikkat çekti. Mavilerin Monaco'nun 22 yaşındaki genç yeteneği Aurelien Tchouameni'yi kadrosuna katmayı çok istediği aktarıldı.

Başkan kesenin ağzını açtı

Son gelen bilgilere göre Chelsea'nin yeni başkanı Todd Boehly önemli bir transferle sesini duyurmak istiyor. Bu anlamda gündeme gelen isim ise Monaco'nun genç yeteneği Aurelien Tchouameni oldu. Avrupa devlerinin transfer listesini süsleyen Aurelien Tchouameni için Chelsea 75 milyon euro'yu gözden çıkardı.


Futbolcunun kariyeri

22 yaşındaki Fransız yıldız Bordeaux altyapısında yetişti. Ligue 1'de ilk maçına 18 yaşında çıkan genç yetenek 2020'nin ocak ayında 18 milyon euro karşılığında Monaco'ya transfer oldu. Kamerun asıllı Fransız yıldız orta sahanın merkezinde ve ön libero pozisyonunda görev alıyor. Tchouameni bugüne kadar Fransa Milli Takımı formasını da 8 kez giydi ve 1 gol attı. Bu sezon Monaco'daki performansıyla dikkat çeken genç futbolcu 48 karşılaşmaya çıkıp 5 gol ve 1 asistlik skor katkısı gösterdi.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal