Chelsea, Uğurcan Çakır'a Talip

Trabzonspor'un pek çok başarıya imza atmış kalecisi Uğurcan Çakır performansı ile İngiliz devi Chelsea'nin transfer listesine adını yazdırdı. Mavi-beyazlılar sezon sonu Karadeniz takımının kapısını tıklatacak.

07.03.2021-14:32 - (Son Güncelleme: 07.03.2021-14:32) Chelsea, Uğurcan Çakır'a Talip

Sezon başlangıcında Kepa'nın yerine Edouard Mendy'yi transfer eden, fakat Kepa ile Senegalli kalecinin performansından memnun olmayan Chelsea, tekrar Uğurcan Çakır'ı değerlendirmeye başladı.

Sezon bitimi için milli kaleciyi mercek altına alan mavi-beyazlılar Kepa'yı satarak bu transferden sağlayacağı kazancı 24 yaşında olan file bekçisinin bonservisi için harcamayı istiyor.

80 milyon euroya transfer olan Kepa'dan umduğunu bulamayan Chelsea'nin uzun zamandır Uğurcan'ı izlediği ve scoutların pozitif yönde rapor vermesi ile beraber sezon sonu için çalışmalara başladığı ortaya çıktı.

20 MİLYON ÜZERİ TEKLİFLER KONUŞULUYOR

Trabzonspor'un Uğurcan için gelecek 20 milyon euro üzerinde yapılan teklifleri değerlendireceği belirtilirken, tecrübeli kalecinin Premier Lig'de forma giymeye çok sıcak baktığı ifade edildi.

Bu sezon ligde 25 maçta sahaya çıkan Çakır kalesinde 25 gol görürken son haftalarda sergilediği başarılı performansı ile alkışları topladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal