Çetin Tekindor Antepli dizisinde mi rol alacak? Çetin Tekindor yeni dizisi belli oldu!

Star TV'nin yeni sezonu için hazırlanan 'Antepli dizisiyle ilgili çalışmalar hız kazanırken dizinin kadrosuna usta oyuncu Çetin Tekindor'un dahil olacağı söylentileri ortaya atıldı. Usta oyuncunun OGM Pictures ile el sıkıştığı ve yeni dizinin de Antepli olacağı konuşuluyor. Peki, Çetin Tekindor Antepli dizisinde mi rol alacak? İşte, yayın günü merakla beklenilen Antepli dizisiyle ilgili tüm detaylar..

16.05.2022-22:35 - (Son Güncelleme: 16.05.2022-22:35) Çetin Tekindor Antepli dizisinde mi rol alacak? Çetin Tekindor yeni dizisi belli oldu!

Yapımcığını OGM Pictures'in üstlendiği ve başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaşacağı Antepli dizisi, yeni sezonda Star TV ekranlarına hazırlanıyor. Dizi ile ilgili başlatılan çalışmalarda başrol oyuncuları ile ilgili anlaşma sağlandıktan sonra usta oyuncu Çetin Tekindor'un da diziye dahil olacağı yönünde söylentiler ortaya atıldı. Dizinin yeni bölümlerini merakla bekleyen izleyiciler Tekindor'un dizinin kadrosunda olup olmayacağını sorguluyor.

Çetin Tekindor

Çok sayıda kişi tarafından sadece o oynasın biz onu seyredelim diyerek baktıkları hem karizmatik hem de başarılı aktör Çetin Tekindor'un uzun bir aradan sonra setlere geri döneceği söylendi.Usta oyuncunun yeni projesinin ise OGM Pictures imzalı Antepli dizisi olacağı belirtilerken Tekindor'un yapım şirketiyle anlaşmaya vardığı dizi için imza attığı konuşuluyor.

Çetin Tekindor Antepli dizisinde mi rol alacak?

Star TV'nin yeni sezonunda en dikkat çekici projelerden biri olarak bakılan Antepli isimli dizi, varlıklı bir ailenin çapkın oğlu Ferit'in (Mert Ramazan Demir) Halis Ağa (Çetin Tekindor) tarafından uslanmaz tavırlarından kurtulması için Gaziantep'te yakın bir ailenin kızıyla evlendirilmeye çalışıldığı hikayesiyle başlayacak.

Çetin Tekindor

Türkiye'nin en çok beğenilen oyuncularında biri olan çetin Tekindor'un uzun bir aradan sonra Antepli dizisiyle imza aşamasını gerçekleştirdiğini ve duayen oyuncunun dizide Halis Ağa karakteri ile onu merakla bekleyen hayranlarıyla buluşacağı öğrenildi.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal