Cenk Tosun'un Beşiktaş'a transfer olmak için istediği maaş gün yüzüne çıktı!

Gelecek sezon transfer planlamaları kapsamında eski oyuncusu Cenk Tosun'u transferde gündeme alan Beşiktaş'ta önemli gelişmeler yaşanıyor. Son olarak Cenk Tosun'un siyah beyazlılara gelmesi halinde 1.5 milyon euro'nun üstünde bir ücret talep ettiği öğrenildi.

06.06.2022-09:15 - (Son Güncelleme: 18.06.2022-15:07)

Süper Lig devlerinden Beşiktaş için geride kalan sezon tam bir hayal kırıklığı olarak tamamlandı. Bu nedenle gelecek sezon etkili bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş'ta oldukça dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Siyah beyazlılarda bu anlamda gündeme oldukça dikkat çeken isimler geliyor. Siyah beyazlılarda transferde adı sıkça geçen isimlerden birisi ise takımın eski oyuncusu Cenk Tosun oldu. Futbolcunun transferi konusunda ise önemli gelişmeler söz konusu. Oyuncunun siyah beyazlılardan istediği maaş belli oldu.

İstediği rakam gündem oldu

Beşiktaş'ta önemli başarılara imza atan ve takıma yeniden katılması istenen Cenk Tosun için ortaya çıkan rakam büyük yankı uyandırdı. Takım bütçesini 25-30 milyon euro'da tutmayı planlayan Beşiktaş'ın Cenk Tosun'a yaptığı ilk teklifte oyuncudan karşılık geldi. Uzun vadeli imza atmayı düşünen Cenk, siyah beyazlılardan 1.5 milyon euro'nun üstünde bir ücret talep etti. Şuan için taraftarlar arasında sıkı bir pazarlığın geçtiği ve yakın zamanda transferde önemli gelişmelerin olması söz konusu.


Futbolcunun istatistikleri

Cenk Tosun profesyonel futbol hayatında toplam 334 resmi karşılaşmaya çıktı. Bu periyotta ise rakip fileleri tam 123 kez havalandırdı. Milli oyuncu aynı dönemde 43 kez ise asist yaptı. Kariyerinde ise toplamda 166 gole direkt olarak katkı sundu. Kariyerinde ise en fazla golü (67) Beşiktaş forması altında kaydetti.  Oyuncunun Beşiktaş'a transferiyle ilgili ise yakın zamanda önemli gelişmelerin olması söz konusu.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal