Gavi'nin annesi kim, adı ne? Futbolcu Gavinin annesi hakkında bilgiler

Shakira'nın sevgilisinin Gerard Pinque'nin Shakira'yı aldatması gündeme bomba gibi düştü. Gündeme düşen bu haber sonrasında Pinque'nin Shakira'yı Barcelona'da forma giyen Gavi'nin annesi ile aldattığı ortaya çıktı. Bu haberler sonrasında Gavi'nin annesinin kim olduğu araştırılmaya başlandı. Peki Gavi'nin annesi kim, adı ney? detaylar haberimizde yer almaktadır.

05.06.2022-18:04 - (Son Güncelleme: 05.06.2022-18:04) Gavi'nin annesi kim, adı ne? Futbolcu Gavinin annesi hakkında bilgiler

Son günlerde İspanyol basınına bomba gibi düşen Shakira'nın aldatılma olayı herkesi şaşkına çevirdi. Ünlü şarkıcının sevgilisi olan Barcolone'nın yıldız oyuncusu Gerard Pinque'nin Shakira'yı aldattığı yönünde çıkan haberler sonrasında kiminle aldattığı merak edildi. Pinque'nin Shakira'yı aynı takımda forma giydiği arkadaşı Gavi'nin annesi ile aldattığı öğrenildi. Yapılan iddialara göre Shakira, Pinque'yi Gavi'nin annesi ile birlikte yakaladı. Aldatılan ünlü şarkıcı Shakira, Pique ile olan birlikteliğini bitirdi. 

Gavi kimdir?

Gerçek adı Pablo Martin Paez Gavira olan Gavi 5 Ağustos 2004'te İspanya'da doğdu. Futbol hayatına Real Betis altyapısında başlayan Gavi, 2015 yılında Barcelona altyapısına geçti. 2021 yılının Temmuz ayında profesyonel sözleşme imzalayarak a takıma yükselen Gavi, bu sezonda 47 maça çıkarak 2 gol, 6 asist yaptı. 

Gavi'nin annesi kimdir

Gavi'nin annesi kimdir, adı nedir?

Yapılan iddialara göre Pique, Shakira'yı Gavi'nin annesi ile aldattı. Bu durum sonrasında Gavi'nin bu olaydan haberinin olmadığı ortaya çıktı. Yaşanan olaylardan sonra ise Pique'nin 'ben masumum' dediği öğrenildi. Gavi'nin annesinin kim olduğu hakkında ise henüz net bir bilgi bulunmamaktadır. 

Elif Çolak
elifcolak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal