2022 96. Gazi Koşusu'na kayıt yaptıran atlar ve yarış tarihi

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün anısına bir Gazi Koşusu düzenleniyor. İnsanlar merakla Gazi Koşusu'nun hangi gün ve hangi saatte olacağını araştırıyor. Peki Gazi Koşusu ne zaman olacak? Gazi Koşusu'nda hangi atlar var? Tüm detaylar haberimizde.

05.06.2022-16:10 - (Son Güncelleme: 05.06.2022-16:10) 2022 96. Gazi Koşusu'na kayıt yaptıran atlar ve yarış tarihi

Her sene düzenlenen Atatürk'ü anmak için yapılan ve İngiliz tayları ile katılım yapılan Gazi Koşusu'nun bu sene hangi tarihte ve hangi atlarla yapılacağı meraklıları tarafından araştırılıyor. Gazi Koşusu ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

2022 Gazi Koşusu

Bu sene Gazi Koşusu'nun 96'ncısı düzenlenecek olan yarışma merakla bekleniyor. Gazi Koşusu'na bu sene 3 İngiliz tayı katılacak ve 2400 metre çim pistte yarış düzenlenecek.

Gazi Koşusu ne zaman

Bu sene Gazi Koşusu 26 Haziran günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda düzenlenecek. 96 senedir Mustafa Kemal Atatürk adına düzenli olarak yapılan Gazi Koşusu'nun bu seneki ikramiyesi 2 milyon 500 bin TL olacak. Geçtiğimiz sene 95'ncisi olan Gazi Koşusu'nda BURGAS safkan jokey Ahmet Çelik ile birlikte kazanmıştı. BURGAS 7 kez üst üste yarışmayı kazanarak bir rekoru elinde tutuyor.

2022 Gazi Koşusu Ne Zaman ve Nerede

96. Gazi Koşusu hangi atlar olacak

Yapılan 67. erkek tay deneme koşusu provalarında Nimet Arif Kurtel'in Finel Dance (Declaration Of War- Finnie Mac Cool/ Giant's Causeway) ve jokeyi Halis Karataş kazandı. 67. dişi tay deneme koşusu'nu Emrah Karamazı'nın sahiplik yaptığı Secret Power (Native Khan-Fleeting Mirage/ Afleet Alex) ve jokeyi Özkan Yıldırım kazandı. 96'ncısı düzenlenecek Gazi Koşusu'nun atları ile ilgili bilgi henüz açıklanmadı. İlerleyen günlerde TJK'nin konu ile ilgili açıklama yapması bekleniyor. 

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal