Cengiz Kurtoğlu'nun Karıştığı Bıçaklı Olayda Yeni Gelişmeler!

Yıllardır şarkılarıyla isminden söz ettiren Cengiz Kurtoğlu’nun karıştığı bıçaklı saldırı tüm gündemi sarsmıştı. Olayın detaylarının açığa çıkması ortalığı daha da karıştırdı. İşte yeni detaylar...

25.11.2021-15:57 - (Son Güncelleme: 26.11.2021-11:32) Cengiz Kurtoğlu'nun Karıştığı Bıçaklı Olayda Yeni Gelişmeler!

İsmi bıçaklı saldırıya karışan usta müzisyen Cengiz Kurtoğlu, canlı yayında ateş püskürdü. Hakkında çıkan haberlere karşı kırgın ve kızgın olduğunu söyleyen Kurtoğlu “Bana oyun oynandı” dedi. Olayın mağduru olduğunu dile getiren taraf iş insanı Mustafa Can da katıldığı bir diğer magazin programında açıklamalarda bulundu. 

KURTOĞLU: BANA TUZAK KURULDU

Geçtiğimiz günlerde bir arkadaşının doğum gününe katılan Cengiz Kurtoğlu iş insanı Mustafa Can ile tartışma yaşamıştı. Yaşanan tartışma sonrası masadan aldığı bıçakla iş insanı Can’ın yüzüne saldırdığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Usta sanatçı katıldığı televizyon programında yaptığı açıklamada, “ Çok kalbim kırıldı. Sinir sistemlerim iyi değil, böyle şeylere alışık değilim. Bir kardeşim doğum gününe davet etti. Gittik, her şey çok güzel, saygılı sevgili. Alkolün de etkisiyle ağzını bozarak ileri geri konuşmaya başladı. İkaz ettim kendisini 'sözlerini geri al' diye. Orada ufak tefek gerilmeler oldu” sözleriyle ifade etti.

UFAK TEFEK İTİŞ KAKIŞ OLDU

Yaşadığı olayla ilgili canlı yayında açıklamalarda bulunan Kurtoğlu, tartıştığı iş insanına bıçak çekmediğini, bıçakla işinin olmayacağını söyledi. Kurtoğlu sözlerine, “Benim bıçakla ne işim var! Namus için olsa silahı elime alır vururum. Telefonun ışığı parlıyor, ben 4-5 metre daha bu taraftayım. Ufak tefek itiş kakış oldu. 'Çıkartın bu adamı gitsin' dedim. Fiziksel hiçbir hareket yok. Karakola gitmiş, ben de gittim ve ifade verdim. Konu buraya kadar geldi” dedi.

O GÖRÜNTÜDEKİ BEN DEĞİLİM!

Sanat camiasında önemli bir yere sahip olan Cengiz Kurtoğlu, kırk yılı aşkın süredir adının böyle olumsuz bir şekilde anılmadığını dile getirdi. İçinde bulunduğu durumdan büyük bir üzüntü duyan Kurtoğlu, “Küfürler var ortada. Sanatçıya, emeğe saygısızlık var. Yüksek sesle bizi rahatsız edecek şekilde hakarete varan sözler var. Ben de bunun karşılığını vermek istedim. Kendi kendini mi tırmıkladı, hayretler içinde kaldım. Bu olay organize! Bu adam iş adamı değil, öyle bir tarzı yok. Bana kesinlikle tuzak kuruldu. Sanatçıya küfür, emeğe küfür ağrıma gitti. Utanç verici bir olay. O görüntüdeki ben değilim. Ben o masada olmasam bana da küfredecek. Eskiden ne vardı biliyor musunuz siyasilerin önünden soyunurlardı televizyona çıkmak için. Bu adam bu yaşta meşhur olmaya mı çıktı?" diyerek isyan etti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal