Cengiz Kurtoğlu'nun Kanlı Doğum Günü Partisi!

Ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu’nun katıldığı doğum günü partisinde bir iş insanını bıçakladığı söylemleri gündeme bomba gibi düştü. İşte o anların güvenlik kamera görüntüleri..

20.02.2021-11:16 - (Son Güncelleme: 25.11.2021-15:56) Cengiz Kurtoğlu'nun Kanlı Doğum Günü Partisi!

Şarkılarıyla yıllardır hayranlarını mest eden ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu geçtiğimiz günlerde bir arkadaşının doğum günü partisine katıldı. Kurtoğlu, aynı masada oturduğu bir iş insanıyla tartışmaya başlayınca olanlar oldu. Masadan aldığı bıçakla iş insanın yüzüne saldırdığı iddia edilen Kurtoğlu, gözaltına alındı.

CENGİZ KURTOĞLU BIÇAKLA SALDIRDI

Geçtiğimiz akşam arkadaşının doğum gününe katılmak için bir mekana giden şarkıcı Cengiz Kurtoğlu, aynı masada oturduğu iş insanı Mustafa Can ile tartışma yaşamaya başladı. Aynı mekanda olan kişilerin iddialarına göre sanatçı Kurtoğlu, masadan aldığı bıçakla iş insanına saldırmaya başladı. Doğum günü partisinde birbirine saldıran ikiliyi, araya giren misafirler sakinleştirmeye çalıştı.

CENGİZ 

BIÇAKLA SALDIRAN KURTOĞLU’NA GÖZALTI GECİKMEDİ

Ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu’nun doğum günü partisinde bıçakla saldırdığı iş insanı Mustafa Can, Kurtoğlu’ndan şikayetçi oldu. İş insanı Can, polise giderek yüzünden yaralandığını ve Kurtoğlu’ndan şikayetçi olduğunu söyledi. Partinin düzenlendiği restoranın güvenlik kamerasını inceleyen Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şarkıcı Cengiz Kurtoğlu’nu gözaltına aldı. Güvenlik kameralarının incelenmesi ve Kurtoğlu’nun olaya dair ifadesinin alınmasından sonra şarkıcı serbest bırakıldı. 

Cengiz Kurtoğlu polise verdiği ifadesinde iş insanı Mustafa Can ile aralarında yaşanan tartışmanın hakaret yüzünden başladığı belirtti. Kurtoğlu, Can’ın Orhan Gencebay ve bazı sanatçılara daha hakaret etmesi yüzünden tartışmanın alevlendiğini söyledi. Kurtoğlu ifadesinde, iş insanı Mustafa Can’a bıçakla yüzüne saldırmadığını belki tırnağının çizebilmiş olabileceğinin altını çizdi. 

CENGİZ KURTOĞLU’NDAN İLK AÇIKLAMA GELDİ 

Bıçaklı saldırı iddiasıyla gözaltına alınan ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu’ndan açıklama gecikmedi. Kurtoğlu serbest bırakıldıktan sonra sevenlerine şu sözlerle olayı açıkladı; “Öncelikle böyle bir haberle sizlerin karşısına çıkmak istemezdim. Bir konuya açıklık getirmem gerekiyor. Ben de herkes gibi kendine ait değer yargıları olan bir insanım. Eş aile, dost gibi konularda ise oldukça hassasım. Sevdiklerime karşı söylenen haksız bir söylemi asla kabul edemem. Böyle tartışmanın 'Bıçaklı Saldırı' olarak lanse edilmesinden dolayı oldukça üzgünüm. Bu konuyla alakalı hukuki süreci avukatım başlatıp takip edecek. Bu bilgi kirliliğinin ortadan kalkması adına da olaya ait görüntülerin orijinal ve montajsız halini sizlerle paylaşıyorum. Olay artık kamuoyunun takdirindedir.”

İŞ İNSANI MUSTAFA CAN CANLI YAYINDA ANLATTI

Olaylı doğum günü partisinden sonra kendisine bıçakla saldırdığı için Cengiz Kurtoğlu'ndan şikayetçi olduğunu söyleyen Mustafa Can olaya dair ilk kez konuştu. Canlı yayında magazin programının konuğu olan Can, olaya dair şu açıklamalarda bulundu; "Cengiz Kurtoğlu Bulgaristan vatandaşı olduğunu söyledi ben de hangi bağdan dolayı bu vatandaşlığı aldığını sordum. O da 'işin orasını boşver' dedi. Oradaki şarkıcılardan bahsederken konu Kadir İnanır'dan açıldı. Hatta kendileri arayıp durumu hakkında bilgi falan aldılar. Sonra Orhan Gencebay'dan konu açıldı. Konuşurken 'Sevim Emre Hanım'a dua etsin. Onu derleyip toplayan o' dediler. Bulgaristan'daki roman asıllı şarkıcılardan konuşurken Orhan Gencebay'ın roman asıllı olup olmadığını sordum. Cengiz Kurtoğlu önce duraksadı sonra birkaç dakika sonra 'Hayır' dedi. Yanımdaki Tolga Yüce elimi sıkıp 'Abi bir şey sorma' dedi.

mustafa can

ÜZERİME BIÇAKLA GELİP YÜZÜMÜ ÇİZDİ

TV8 ekranlarında yer alan magazin programına konuk olan Mustafa Can, Kurtoğlu'nun iddialarındaki gibi Orhan Gencebay'a hakarette bulunmadığını söyledi. "Kurtoğlu'nun kadın grubuna "Orhan Gencebay' da bizden, Roman" dediğini duyunca şaşırdığını ve "Hadi ya, gerçekten Orhan Gencebay Roman asıllı mı?" diye sorduğunu ve kıyametin o anda koptuğunu ifade etti." Kurtoğlu'nun birden üzerine bıçakla saldırdığı söyleyen Can, yüzünün Kurtoğlu tarafından çizildiğini ekran başında tekrar söyledi. Kendisini ünlü şarkıcıdan attığı yumrukla kurtarabildiğini söyleyen iş insanı Mustafa Can, olayın ardından kendisiyle ilgilenen tek insanın Esra Sönmezer olduğunun da altını çizdi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal