Hande Erçel ve Kerem Bürsin Aşk Mı Yaşıyor?

Fox TV'nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı dizisinin başrolleri aşk mı yaşıyor? Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşk mı yaşıyor?

20.02.2021-11:05 - (Son Güncelleme: 20.02.2021-11:05) Hande Erçel ve Kerem Bürsin Aşk Mı Yaşıyor?

Hande Erçel ve Kerem Bürsin hakkında uzun süredir aşk dedikoduları dolaşmaktaydı. Başrollerini paylaştıkları dizi Sen Çal Kapımı'da yakınlaştıkları iddia edilen ikilinin aşk yaşayıp yaşamadıkları merak ediliyor? Kerem Bürsin ve Hande Erçel aşk mı yaşıyor? 

HANDE ERÇEL VE KEREM BÜRSİN SEVGİLİ Mİ?

Fox TV ekranlarının MF Yapım imzalı dizisi Sen Çal Kapımı'da rol alan Hande Erçel ve Kerem Bürsin, arasında aşk dedikodularından sonra aynı evde birlikte yaşadıklarına dair dedikodularda gündeme geldi. Kerem Bürsin'in geceyi güzel oyuncunun evinde geceyi birlikte geçirdiği konuşuluyor. Ancak sabah birlikte görüntü vermemek için ayrı ayrı arabalara binen ikili, kameralardan kaçamadı. Görüntünün paylaşılması sonrası aralarındaki aşk iddiaları daha da güçlenen Erçel ve Bürsin, konuyla ilgili herhangi bir açıklama yaptı.

HANDE ERÇEL KİMDİR?

Hande Erçel, 1993 yılında Balıkesir, Bandırma‘da dünyaya geldi. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Türk Sanatları Bölümü mezunudur. 2014 yılında Show TV‘de yayına başlayan ve ömrü beş bölüm süren 'Çılgın Dershane Üniversitede' adlı dizide oyunculuğa başladı. Paşhan Yılmazel, Duygu Çetinkaya, Berrin Keklikler, Okan Karacan gibi oyuncularla birlikte rol aldı.

2014 yılında 'Hayat Ağacı' adlı dizide karakterini canlandırırken İdil Fırat, Fikret Kuşkan, Onur Saylak, Özge Özberk, Kenan Bal ile beraber oynadı. Hande Erçel, 2015 yılında düzenlenen Miss Cilivaliton of the World yarışmasına katılıp Azerbaycan‘da düzenlenen yarışmada ikinci oldu. Hande Erçel daha sonra Show TV'de yayınlanan Aşk Laftan Anlamaz dizisi ile popülerliği artmıştır.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal