Aleyna Tilki, Retrograde Hakkında Konuştu

İlk İngilizce şarkısını kliplendiren Aleyna Tilki, 26 Şubat’ta tüm dünyada yayınlanacak olan ‘Retrograde’ hakkında konuştu.

20.02.2021-10:46 - (Son Güncelleme: 20.02.2021-10:46) Aleyna Tilki, Retrograde Hakkında Konuştu

Her fırsatta dünya starı olmak istediğini dile getiren Aleyna Tilki, ilk İngilizce şarkısı ‘Retrograde’e uzay mekiğinde klip çekti.

Cevapsız Çınlama ile şöhrete kavuşan Aleyna Tilki, Warner Music Global etiketiyle İngilizce ‘Retrograde’ şarkısını tamamladı. İngiliz şarkıcı Dua Lipa ile Amerikalı Diplo’nun imzasını taşıyan şarkı, 26 Şubat’ta tüm dünyada yayınlanacak.

'HAYALLERİM İÇİN BÜYÜK BİR ADIM ATTIM'

Genç popçu Aleyna Tilki ise ‘Retrograde’ için şunları söyledi: ‘Heyecandan elim ayağım titriyor. Hayallerim için büyük bir adım attım. Bu daha başlangıç, sadece bir merhaba. İki-üç ay sonra yeni parçalar gelecek. Şarkıya uzay mekiğinde klip çektik. Genel yönetmenliğini ben yaptım’

‘Z KUŞAĞINI YANSITAN BİR KLİP OLDU’

‘Z kuşağını yansıtan bir klip oldu. Mükemmel İngilizce konuşmuyorum ama anadilim gibi şarkı söylüyorum. Bir yıldır dünyanın en iyi vokal koçu ile çalışıyorum çünkü. ‘Retrograde’i kendi adıma değil, ülkem adına çıkarıyorum. İstiyorum ki, tüm dünya Türk müzisyenlerini tanısın. Sevenlerimin benim için dua etmesini istiyorum. Allah utandırmasın’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal