Ramo Hangi Karakterden Kurgulanmıştır?

Show TV'nin sevilen dizisi Ramo hakkında derin bir araştırmalar yapılmaktadır. O araştırmalardan biri de Ramo'nun hangi karakterden kurgulandığı. Peki Ramo hangi karakterden kurgulanmıştır?

20.02.2021-10:01 - (Son Güncelleme: 20.02.2021-10:01) Ramo Hangi Karakterden Kurgulanmıştır?

Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in ye aldığı Ramo dizisinin geçmişi merak ediliyor. Ramo hangi karakterden kurgulanmıştır? 

Sevilen dizi Ramo'nun hangi karakterden kurgulanmıştır sorusu merak edilir oldu. Murat Yıldırım'ın oynadığı Ramo karakterinin gerçekte kim olduğunu ve hikayesini araştırılmaya başlandı. 

RAMO HANGİ KARAKTERDEN KURGULANMIŞTIR?

Ramo'nun ilk bölümün çekimleri Adana’da yapılırken, koronavirüs nedeniyle çekimler İstanbul'a kaydı. Ramo dizisinin, senaryosunu Yılmaz Şahin kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın oturuyor.

Dizide, Adana’da yaşayan Ramo adındaki bir gencin hikayesi anlatılıyor. İzleyici, Adana'dan sonra İstanbul'a geçen Ramo, İstanbul'da her yeraltı işinin başına geçmeyi planlıyor. Ramo, sevdiği kız olan Sibel’in babasının yanında çalışırken her şey birden değişir. Ramo, dostu Boz’u korumak için sevdiği kızın babasını ve kardeşini öldürmek zorunda kalır. Gerçek bir yaşam öyküsünden uyarlanan hikayede aşk, intikam, hırs ve nefret bir arada işlenecek.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal