Sibel Neden Ramo Dizisinden Ayrıldı?

Show TV'nin beğenilerek izlenen dizisi Ramo, hayranlarını bir hayli üzmüştü. Dizinin sevilen karakteri Sibel geçtiğimiz gün bir patlamanın tam ortasında kalmıştı. Peki Sibel Ramo dizisinden ayrıldı mı?

13.02.2021-09:56 - (Son Güncelleme: 13.02.2021-09:56) Sibel Neden Ramo Dizisinden Ayrıldı?

Başrollerinde; Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in yer aldığı Ramo, her hafta heyecan dolu bir bölümle ekranlara geliyor. Dizinin sevilen karakteri Sibel hakkında bazı iddialar gündemde. Sibel Ramo'dan ayrılacak mı? Sibel neden Ramo dizisinden ayrıldı? 

SİBEL DİZİDEN NEDEN AYRILDI MI?

Ramo, dün akşam 32. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin sevilen karakteri Sibel'in ölüp ölmediği bu bölümde ortaya çıktı. Ramo'nun 31. bölümünde öldü zannedilen Sibel karakteri 32. yeni bölümde ortaya çıktı. Başarılı oyuncu Esra Bilgiç'in canlandırdığı Sibel karakteri Ramo dizisinden ayrılmadı. Hastane odasında meydana gelen patlama öncesi Sibel kaçırır. 

Ramo dahil herkes Sibel'in öldüğünü zanneder. Oysa Sibel ölmemiştir. Sibel, Mazhar'ın yanındadır. Mazhar, bir süre daha Ramo'ya Sibel'in yaşadığını söylemeyecektir. Ramo ve Sibel'in akıbeti ilerleyen bölümlerde ortaya çıkacak. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal