Cehennemine odun taşımak böyle oluyor: İftar vaktinden önce ezan sesi dinletti!

Bir TikTok kullanıcısı, iftar yapmak için hazırlanan vatandaşlara vaktinden önce hoparlör ile ezan sesi dinleterek iftar yaptırdığı görüntüler sosyal medyada büyük tepki gördü.

06.04.2022-16:12 - (Son Güncelleme: 06.04.2022-16:40)

Sosyal medyanın gündemine düşen bir video çok sayıda tepki gördü. Söz konusu videoda TikTok kullanıcısı bir genç, sahil kenarında iftar yapmak için hazırlanan vatandaşlara ezan vaktinden önce hoparlör ile ezan sesi dinleterek iftar yaptırdı. Skandal olaya ait görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

O görüntülere tepki yağdı

Söz konusu videoyu sosyal medyada izleyen vatandaşlardan bu saygısızlığa karşı tepki yağdı. Twitter kullanıcılarından biri, söz konusu videoya ilişkin: "Allah hidayet versin inşaAllah Tiktok yasaklansın küçük büyük herkes ahlak yoksunu oldu artık." yorumunda bulundu.

Bir diğer sosyal medya kullanıcısı: "Ben küçükken Ermeni komşularımız vardı. Ramazan ayında iftardan önce yemek pişirmezlerdi kokmasın diye sokağa. Karşılıklı sevgi vardı saygıdan öte. Ne zaman bu hale geldi insanlarımız? Kesin 'halk kutuplaştı' diye yakınanlardandır bir de üstüne bu genç... Yazık." sözlerinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal