CBC Sport 12-14 Nisan Avrupa kupası maçları yayın saatleri

Türkiye'den de izlenebilen Azerbaycan kanalı olan CBC Sport, 12 Nisan - 14 Nisan 2022 tarihleri arasında yayınlanacak olan Avrupa kupa maçlarını duyurdu. Peki 12 Nisan Salı - 14 Nisan Perşembe günü arasında hangi maçlar yapılacak? İşte detaylar..

11.04.2022-18:01 - (Son Güncelleme: 11.04.2022-18:01) CBC Sport 12-14 Nisan Avrupa kupası maçları yayın saatleri

Türkiye kanallarından da izlenebilen Azerbaycan kanalı olan CBC Sport, 12 Nisan 2022 Salı günü ile 14 Nisan 2022 Perşembe günü arasında yayınlanacak olan Avrupa kupa maçlarını duyurdu. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ile Konferans Ligi heyecanlarını seyirciler CBC Sport 'ta yaşayacak.

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ile Konferans Ligi müsabakalarında yarı finalistler 12 Nisan Salı, 13 Nisan Çarşamba ve 14 Nisan Perşembe gününde oynanacak olan maçlar ile belli olacak. Azerbaycan 'da Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ile Konferans Ligi yayın haklarını elinde bulunduran CBC Sport, 12 Nisan 2022 Salı günü ile 14 Nisan 2022 Perşembe gününde yine pek çok mücadeleyi spor severler için ekran başına taşıyacak.

Chelsea bir mucizenin peşinde!

Şampiyonlar Ligi çeyrek final etabının ilk maçında Real Madrid ile istediği sonucu elde edemeyen Chelsea, İspanya 'da bir mucizenin peşinden gidecek. Real Madrid ile Chelsea arasında yapılan bu heyecanlı müsabaka, CBC Sport ekranları üzerinden de naklen olarak spor severler için yayınlanacak.

Salı günü yapılacak olan bir diğer karşılaşma ise Bayern Münih ve Villarreal arasında olacak ve iki takım da galip olmak için sahalarda kozlarını paylaşacaklar. Oynanan ilk maçta farkı elinden kaçıran Villarreal, Münih deplasmanında da yenilmeden yarı final etabına çıkmak için ter dökecek. Gerçekleşecek olan bu zorlu mücadele ise yine CBC Sport ekranlarında sizler ile birlikte olacak.

12 Nisan 2022 Salı günü hangi maçlar var?

12 Nisan 2022 Salı gününde oynanacak olan maçları sizler için bir araya getirdik. İşte o maçlar;

- Akşam saat 22.00 'de Real Madrid ile Chelsea karşılaşması yaşanacak ve bu zorlu mücadele CBC Sport ekranlarında naklen yayınlanacak.

- Akşam saat 22.00 'de Bayern Münih ile Villarreal müsabakası gerçekleşecek ve bu maç yine CBC Sport WEB ekranlarında naklen yayınlanarak sizlere sunulacak.


Atletico Madrid artık yeni bir hikaye yazmak istiyor!

Şampiyonlar Ligi 'nde yarı final eşleşmeleri 13 Nisan 2022 Çarşamba günü yapılacak olan maçlar ile birlikte belli olacak. Oynanacak olan ilk maçta rakip takıma şut bile atamayan ve 10 kişi ile savunmada bekleyen Atletico Madrid, Manchester City 'nin karşısında 1 - 0 'lık skorun rövanş maçında yeni ve yapılan ilk maçtan farklı olan bir hikaye yazmak için ter dökecek. Atletico Madrid ile Manchester City karşılaşması, CBC Sport kanalında yayınlanacak.

 Oynadıkları ilk maçtan avantaj sayısını cebine atan Liverpool da Benfica 'yı kendi sahasında konuk olarak ağırlayacak. Liverpool ile Benfica maçı ise yine CBC Sport Web ekranlarında naklen yayınlanacak.

13 Nisan 2022 Çarşamba günü hangi maçlar var?

13 Nisan 2022 Çarşamba gününde oynanacak olan maçları sizler için bir araya getirdik. İşte o maçlar;

- Akşam saat 22.00 'de Liverpool ile Benfica karşılaşması yaşanacak ve bu özel karşılaşma futbol severler için CBC Sport Web kanallarında yayınlanacak.

- Akşam saat 22.00 'de Atletico - Madrid ile Manchester City maçı yapılacak ve CBC Sport kanalında naklen yayınlanacak.

14 Nisan 2022 Perşembe günü 4 ayrı maç yayın akışında olacak!

CBC Sport, 14 Nisan Perşembe gününde Avrupa Ligi ile Konferans Ligi 'nden toplamda 4 ayrı müsabakayı yayın akışına dahil etti. Lejyoner futbolcularımız arasında olan Merih Demiral, Çağlar Söyüncü ile Orkun Kökçü 'nün de sahne alacakları Perşembe gününe ait olan canlı yayın akışı ise şu şekildedir;

- Akşam saat 19.45 'te Atalana ile Leipzig karşılaşması yaşanacak ve bu karşılaşma CBC Sport kanalında naklen verilecek.

- Akşam saat 19.45 'te PSV ile Leicester City müsabakası gerçekleşecek ve bu maç CBC Sport Web kanalında futbol severler ile buluşacak.

- Akşam saat 22.00 'de Barcelona ile Frankfurt maçı oynanacak ve bu maç yine CBC Sport kanalında naklen yayınlanacak.

- Akşam saat 22.00 'de Slavia Prag ile Feyenoord maçı oynanacak ve bu maç CBC Sport Web kanalında futbol severler için naklen yayınlanacak. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal