NBA play-off eşleşmeleri belli oldu mu, kimler eşleşti?

Amerikan Basketbol Ligi'nde normal sezon biterken NBA'i yakından takip edenler ise play-off maçlarının ne zaman oynanacağını ve kimlerin eşleşeceğini araştırmaya başladı. Peki NBA play-off turunda hangi takımlar eşleşti? detaylar haberimizde yer almaktadır.

11.04.2022-17:50 - (Son Güncelleme: 11.04.2022-17:50) NBA play-off eşleşmeleri belli oldu mu, kimler eşleşti?

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) 82 maçlık normal sezonun bitmesinin ardından NBA Play-off turu eşleşmeleri merak edildi. NBA'de 82 maçlık normal sezonu Batu Konferansı'nda Phoenix Suns, Doğu Konferansı'nda ise Miami Heat birinci olarak bitirdi.Normal sezon maçlarının sona ermesinden sonra play-in ve play-off eşleşmeleri de belli oldu. 16 Nisan'da başlayacak olan play-off maçları eşleşmeleri açıklandı.

NBA Play-off eşleşmeleri

-Batı Konferansı eşleşmeleri

Phoenix Suns (1) - Play-in galibi (8)

Memphis Grizzlies (2) - Play-in galibi (7)

Golden State Warriors (3) - Denver Nuggets (6)

Dallas Mavericks (4) - Utah Jazz (5)

-Doğu Konferansı eşleşmeleri

Miami Heat (1) - Play-in galibi (8)

Boston Celtics (2) - Play-in galibi (7)

Milwaukee Bucks (3) - Chicago Bulls (6)

Philadelphia 76ers (4) - Toronto Raptors (5)

Konferanslarda ilk 6 sıraya giremeyen 8 takım play-in maçlarını oynayacak bu karşılaşmalar sonrasında 4 ekip konferanslarında 7 ve 8'inci sıralara geçerek adlarını play-off turuna yazdıracak.

NBA Play-off eşleşmeleri

NBA Play-in eşleşmeleri

Batı Konferansı'nı 7. sırada bitiren Minnesota Timberwolves ile sezonu 8. sırada bitiren Los Angeles Clippers, play-in turunda karşı karşıya gelecek kazanan takım ise play-off turunda, konferans ikincisi olan Memphis Grizzlies'in rakibi olacaktır. Kaybeden takım ise Batı Konferansı'nda 9. olan New Orleans Pelicans ile 10. olan San Antonio Spurs arasındaki yapılacak play-in maçını kazanan takımıyla oynayacaktır. Bu eşleşmenin kazananı ise play-off turunda Batı Konferans lideri Phoenix Suns ile karşılaşacaktır.

Doğu Konferansı'nde 7. olan Brooklyn Nets ile 8. olan Cleveland Cavaliers play-in turunda karşılaşacak. Maçta kazanan takım play-ofc turuna yükselerek konferans ikincisi olan Boston Celtics ile eşleşecektir. Maçı kaybeden takım ise Doğu Konferansı'nı 9. sırda bitiren Atlanta Hawks ile 10. sırada tamamlayan Charlotte Hornets arasındaki play-in maçını kazanan takımla oynayacaktır. Oynanacak maç sonrasında ise kazanan takım konferas lideri olan Miami Heat ile karşılaşacaktır. Tek maçlı eleme usulüyle oynanacak play-in turu 12 Nisan tarihinde başlayacak.   

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal