Çaykur Rizespor, Okan Buruk'un Sağlık Sorunları Nedeniyle Teknik Adam İle İlgilenmediklerini Açıkladı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Bülent Uygun'un ardından boşalan teknik direktörlüğü için Teknik Direktör Okan Buruk ile gerçekleştirdiği görüşme ortaya çıktı.

23.09.2021-14:14 - (Son Güncelleme: 23.09.2021-15:03) Çaykur Rizespor, Okan Buruk'un Sağlık Sorunları Nedeniyle Teknik Adam İle İlgilenmediklerini Açıkladı!

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da çok hareketli saatler yaşanıyor. Karadeniz temsilcisinde takımın teknik direktörü Bülent Uygun ile yollar ayrılmıştı. Takımla yolların ayrıldığı Bülent Uygun yerine takımın başına getirilecek teknik adam ise merak konusu olmuş durumda. Çaykur Rizespor'da bu anlamda Okan Buruk ile ilgilenildiği iddiaları vardı. Çaykur Rizespor ise bu iddialara yanıt verdi.

ÇAYKUR RİZESPOR OKAN BURUK KONUSUNDA AÇIKLAMA YAPTI

Çaykur Rizespor teknik adam Bülent Uygun ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik adam arayışlarına devam ediyor. Çaykur Rizespor, taraftarının bu anlamda takımın başına başarılı teknik adam Okan Buruk'u istediği öğrenilmişti. Çaykur Rizespor bu konuyla ilgili açıklama yaptı. Çaykur Rizespor yaptığı açıklamada Okan Buruk'un sağlık sorunlarına da yer verdi. 

Çaykur Rizespor'un yaptığı açıklamada, "Sevgili taraftarlarımız sizin görüşleriniz tabii ki bizim için çok önemli lakin Sayın Okan Buruk sağlık nedeni ile bu sene çalışmayı düşünmüyor" ifadelerine yer verdi.

Açıklamayı Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, sosyal medya üzerinden yaptı.

Taraftarlar takımı önceden de Çaykur Rizespor'u çalıştıran başarılı teknik adam Okan Buruk'u yoğun bir şekilde takımın başında görmek istiyorlardı. Bu nedenle Bülent Uygun ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor'da takımın başına Okan Buruk'un getirilmesi konusunda çok yoğun bir ısrar vardı. Bu nedenle Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran sosyal medya üzerinden açıklama yapmak durumunda yaptı. Tahir Kıran, Okan Buruk iddialarına böylece net bir şekilde yanıt vermiş oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal