Çaykur Rizespor Teknik Direktör Bülent Uygun İle Yollarını Ayırdı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da bir süredir devam eden kötü gidişatın ardından Teknik Direktör Bülent Uygun ile yollar ayrıldı.

22.09.2021-19:54 - (Son Güncelleme: 22.09.2021-20:09) Çaykur Rizespor Teknik Direktör Bülent Uygun İle Yollarını Ayırdı!

Çaykur Rizespor'da haftalardır devam eden kötü gidişatın ardından taraftarların da yoğun bir tepkisini çeken Teknik Direktör Bülent Uygun ile yollar ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig'de bu sezona pek iyi bir başlangıç yapamayan Çaykur Rizespor, geri kalan 6 hafta sonrasında henüz galibiyet ile tanışamamıştı.

ÇAYKUR RİZESPOR'UN SÜPER LİG PERFORMANSI

Yeni sezonun açılışında ilk olarak son şampiyon Beşiktaş'a konuk olan Çaykur Rizespor sahadan 3-0 mağlubiyetle ayrılmıştı. Ardından 2. haftada kendi sahasında Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelen Çaykur Rizespor sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrılmıştı. Soır Tıtı Süper Lig'de 3. haftada ise Antalyaspor deplasmanına konuk olan Çaykur Rizespor puan almaya çok yaklaştığı karşılaşmada Antalyaspor'a karşı sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrıldı. Bir sonraki haftada ligin 4. haftasında kendi sahasında Hatayspor'u ağırlayan Çaykur Rizespor, kendi sahasında 2-0 mağlup olmasının ardından adeta Rizespor taraftarlarının sabrı taşmıştı. Teknik Direktör Bülent Uygun'u istifaya çağıran Rizesporlu taraftarlar uzunca bir süre tepkilerini sürdürmüştü. Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında ligin yeni ekiplerinden Adana Demirspor'a konuk olan Çaykur Rizespor sahadan bu kez 3-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Son olarak ise geçtiğimiz günlerde kendi sahasında İzmir ekibi Altay'ı ağırlayan Çaykur Rizespor bu karşılaşmadan da 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

BÜLENT UYGUN İLE RİZESPOR YOLLARINI AYIRDI

Çaykur Rizespor'un resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada ;

' Teknik Direktör Bülent Uygun ile karşılıklı anlaşılarak sözleşmesinin feshi gerçekleştirilmişti. Sayın Bülent Uygun'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol kariyerinde kendisine başarılar dileriz. ' ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal