Çaykur Rizespor İle Yollarını Ayıran Bülent Uygun'dan İlk Açıklama!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile yollarını ayıran Teknik Direktör Bülent Uygun, yaşanan ayrılığın ardından sosyal medya hesabı üzerinden veda mesajını yayınladı.

23.09.2021-11:03 - (Son Güncelleme: 23.09.2021-11:03) Çaykur Rizespor İle Yollarını Ayıran Bülent Uygun'dan İlk Açıklama!

Çaykur Rizespor'da geçtiğimiz sezonun son dönemlerinde göreve gelen Teknik Direktör Bülent Uygun, takımı kümede tutmayı başarmıştı.

RİZESPOR SÜPER LİG'DE GALİBİYET ALAMADI

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona ise istediği gibi bir başlangıç yapamayan Çaykur Rizespor, Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde 6 hafta geride kalırken galibiyet yüzü görememişti.

RİZESPOR İLE BÜLENT UYGUN YOLLARINI AYIRMIŞTI

Özellikle Çaykur Rizespor taraftarlarının görevden ayrılması yönünde çok büyük bir baskı yaptığı Teknik Direktör Bülent Uygun, Rizespor Başkanı Tahir Kıran ile yaptığı görüşmenin ardından kulübü ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak anlaşarak feshetmişti.

BÜLENT UYGUN RİZESPOR AYRILIĞININ ARDINDAN KONUŞTU

Çaykur Rizespor, dün Teknik Direktör Bülent Uygun ile karşılıklı olarak anlaşılarak yolların ayrıldığını açıklamış ancak Bülent Uygun konu ile ilgili herhangi bir açıklamada bulunmamıştı.

Yaşanan ayrılığın ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir veda mesajında bulunan Teknik Direktör Bülent Uygun, yapmış olduğu veda paylaşımında ;

KÜME DÜŞTÜ DENİLEN TAKIMI KÜMEDE TUTMUŞTUK

2020-2021 sezonu mart ayında göreve geldiğimiz süreç gerek bizler gerek ise taraftarımız için çok zorlu bir süreçti. Göreve geldiğimiz tarihe kadar 27 maçta sadece 6 galibiyeti olan takımı devralarak 13 maçta 6 galibiyet alarak çoğu kişinin 'küme düştü' gözüyle baktığı Çaykur Rizespor'u kümede bırakma başarısı gösterdik. 

KÖTÜ SONUÇLARIN NEDENİ HAKEM HATALARI!

Son maçlarda özellikle hakem hatalarından dolayı talihsiz sonuçlar almamızın sonucunda hem bu formanın gerçek sahibi olan taraftarın isteği hem başkanımızın önünü açmak adına yönetimimizle oturup karşılıklı konuşarak görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Başkanımıza ve yönetimimize sonsuz teşekkürü bir borç bilir, Çaykur Rizespor camiasına üstün başarılar dilerim. Allah'a emanet olunuz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal