05.09.2021-17:10 (Son Güncelleme:05.09.2021-17:10)


1

Transfer çalışmalarını sürdürmeye devam eden Çaykur Rizespor, son olarak forvet transferi için sürdürdüğü çalışmalarını noktaladı. Rizespor forvet transferi için golcü oyun Joel Pohjanpalo ile anlaşma sağladı.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Teknik Direktör Bülent Uygun'un forvet istemesi üzerine harekete geçen Başkan Tahir Kıran, Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'de forma giyen Finlandiyalı oyuncu Joel Pohjanpalo ile anlaşma sağladı.



3

26 yaşındaki Finlandiyalı yıldız Joel Pohjanpalo, 2013-2014 sezonunda Finlandiya Ligi ekiplerinden Helsinki'den Almanya Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen'e transfer olmuştu.



4

Bayer Leverkusen forması giydiği dönem içerisinde sırasıyla Fortuna Düsseldorf, Hamburg ve son olarak Union Berlin'de forma giyen golcü oyuncu Joel Pohjanpalo, gösterdiği performansla potansiyelini ispat etmişti.



5

Aynı zamanda Finlandiya Milli Takımı'nda toplamda 45 karşılaşmada görev yapan Joel Pohjanpalo, bu karşılaşmalarda toplamda 10 gollük bir katkı sağlamıştı.



6

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un kadrosunda görmeyi çok istediği isimlerden biri olan Joel Pohjanpalo için Başkan Tahir Kıran bizzat yürüttüğü görüşmelerde Alman ekibi Bayer Leverkusen ile sezon sonuna kadar kiralık olacak şekilde anlaşma sağladı. Çaykur Rizespor ve Bayer Leverkusen arasında satın alma opsiyonu olarak koyulacak rakam ile ilgili son pazarlıkların yapıldığı öğrenilirken transferin kısa bir süre içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor.



7

Joel Pohjanpalo ile menajeri aracılığı ile görüşmelerde bulunan Çaykur Rizespor, golco oyuncu ile de Rizespor forması giymesi konusunda anlaşma sağladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR