05.09.2021-15:43 (Son Güncelleme:05.09.2021-15:53)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor transfer dönemi sona ermeden bir hamle daha yapmak istiyor. Fransa Ligue 1'de Lille forması giyen Hırvat sol bek oyuncusu Domagoj Bradaric'in transferi için görüşmeler başladı.



2

Trabzonspor yönetimi oldukça verimli geçirdiği transfer dönemini bir hamle daha yapıp kapatmak istiyor. Transfer döneminde kadrosuna Andreas Cornelius, Dorukhan Toköz, Gervinho, Bruno Peres, Marek Hamsik, Fode Koita, Stefano Denswil, Manolis Siopis, İsmail Köyaşı gibi isimleri kadrosuna katan bordo mavililerin son hamlesi Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın isteği üzerine sol bek transferi olacak.



3

Sol bek transferi için Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın verdiği isimler ile görüşmelere başlayan Trabzonspor'da en çok öne çıkan isim ise Fransa Ligue 1 ekibi Lille'de forma giyen 21 yaşındaki Hırvat oyuncu Domagoj Bradaric oldu.



4

Fransız ekibi Lille ile görüşmelere başlayan Trabzonspor yönetimi Domagoj Bradaric transferini sezon sonuna kadar satın alma opsiyonu ile birlikte tamamlayabilmek adına görüşmelerini sürdürüyor.



5

Lille kulübü yetkilileri 21 yaşındaki genç oyuncusu Domagoj Bradaric transferine oyuncusunun gelişimi açısından düzenli olarak forma giymesinin yararlı olacağı düşüncesiyle transfere sıcak baktığı öğrenildi.



6

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın kadrosunda görmeyi çok istediği isimlerden biri olan Domagoj Bradaric için pazarlıklar ve ikna çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.



7

Domagoj Bradaric'i Trabzonspor'un bu seneki şampiyonluk hedefi, önümüzdeki sezon kadro planlamaları konusunda ikna etmeye çalışan Trabzonspor yönetiminin genç oyuncu ile anlaşmasında bir problem gözükmediği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR