Çay Poşetlerini Çöpe Atmadan Önce Bir Kez Daha Düşünün

Sallama çaylar hayatımızı kolaylaştırırken güzelliğimize de güzellik katabilir. Nasıl mı? Yapmanız gereken tek şey sallama çay poşetlerini çöpe atmamak! Sizin için sallama çay poşetlerini güzellik rutininize eklemenizi sağlayacak tüyoları paylaştık. Detaylar haberimizde…

24.06.2020-18:09 - (Son Güncelleme: 24.06.2020-18:06) Çay Poşetlerini Çöpe Atmadan Önce Bir Kez Daha Düşünün

Sallama çay poşetlerini çöpe atmadan önce bir kez daha düşüneceksiniz. Güzellik rutininize ekleyebileceğiniz çay poşetlerinin kullanım alanlarını sizin için bir araya getirdik. İşte detaylar…

TEMİZLER

Cildinizdeki kirleri çay ile derinlemesine temizleyebilirsiniz. Cildinizdeki ölü hücrelerden ve kirlerden kurtulmak istiyorsanız demlediğiniz çayın çöpünü atmak yerine cilt bakım rutininizde kullanmayı deneyin.

GÖZ ALTI ŞİŞKİNLİKLERİNİ GİDERİR

Uzun, yorucu ve uykusuz gecelerin ardından gözleriniz yorgunluğunuzu gözler önüne serer. Göz altındaki şişliği ve koyu halkaları tedavi etmenin en iyi yollarından biri de soğutulmuş çay çöpüdür. Soğumuş olan çay çöpünü gözünüzün üzerlerinde yaklaşık 15 dakika boyunca bekletmeniz yeterli.

DÖKÜNTÜ VE KIZARIKLIKLARA İYİ GELİR

Poşet çaylar güneş yanıklarına ve döküntülere iyi gelerek ortadan kalkmasını sağlar. Çay poşetini soğuttuktan sonra kızarıklıkların üzerine yerleştirin ve 15 dakika boyunca bekletin.

YAŞLANMAYLA SAVAŞIR

Cilt zamanla esnekliğini yitirdiği için sarkmalar ve kırışıklıklar meydana gelir. Çay poşetleri cildin genç görünümünü yeniden kazanmasına yardımcı olur. Özellikle yeşil çay poşetlerinin içerisinde bulunan tomurcukları bir kasenin içerisine alın ve birkaç damla limon ile aloe vera ekstresi ekleyerek karıştırarak maske haline getirin. Bu karışımı yüz ve boyun bölgenize uygulayıp 5-10 dakika bekleterek ılık su ile durulayın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal